, ,

Trimline Horizon

 1.500,00

De Trimline Horizon elektrische haard binnenkort bij u thuis? Neem contact op voor de scherpste prijs bij Kachelplaats.


Dit is de nieuwste vrijstaande elektrische kachel van het merk Trimline. De Horizon blinkt uit dankzij de geavanceerde technologie en een eigentijds design, waarmee u  uw huis kan omtoveren tot een warm en stijlvol toevluchtsoord.

Gemak en comfort in elke ruimte

De Trimline Horizon biedt niet alleen ultiem comfort, maar ook heel veel gemak. Dankzij de eenvoudige plaatsing en de mogelijkheid om het af te werken met een afvoerbuis voor die authentieke houthaard-look, past deze vrijstaande kachel perfect in elke ruimte, zelfs in bijvoorbeeld een slaapkamer. De gestroomlijnde deur voegt een moderne uitstraling toe aan het geheel.

Maak uw kachel extra gezellig met de optionele Coppice houtstammen set. Het vuurbeeld ziet er daardoor nóg echter uit, en uw haard krijgt een unieke uitstraling die perfect past bij iedere stijl.

Ga voor gemak

Geniet van ultiem gemak met de geavanceerde bediening van de Trimline Horizon. Of u nu gebruikmaakt van de meegeleverde afstandsbediening of de handige app op uw smartphone, de 9 kleuropties voor haard en gloeibed stellen u in staat om de perfecte sfeer te creëren die past bij elk moment en elke stemming.

Timer en open raam-detectie

Stel de Trimline Horizon eenvoudig in met de handige 7-daagse timerfunctie. Geniet moeiteloos van de warmte en sfeer, zonder telkens handmatig de haard aan en uit te hoeven zetten. Bovendien is deze haard uitgerust met een open raam-detectie, wat betekent dat hij automatisch uitschakelt bij een open raam, waardoor u energie bespaart.

Trimline Horizon verkrijgbaar via Kachelplaats

Ons team staat voor u klaar, met deskundig advies om u te begeleiden bij de aanschaf van uw persoonlijke kachel. Bestel vandaag nog en laat de Trimline Horizon uw huis transformeren met de ultieme sfeermaker. U verdient niets minder dan de perfecte combinatie van sfeer en gemak. Kachelplaats staat voor u paraat om deze unieke beleving naar uw woning te brengen.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Coppice log set € 250
  • Afvoerbuis set € 175

Documentatie

Productblad trimline horizon stove nl.pdf

Scroll naar boven