, ,

Stovax Studio Air 1 Inbouwhaard

 4.245,00

De Stovax Studio Air 1 inbouwhaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Stovax Studio Air inbouwhaarden zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en bieden diverse mogelijkheden voor personalisatie. U kunt kiezen tussen een frameloze afwerking of een van de beschikbare frames voor beide versies van de Studio Air. Bovendien heeft u de keuze uit een decoratieve gekleurde rand in zwart, grijs of wit om de haard nog meer naar uw smaak aan te passen. Voor wie op zoek is naar extra efficiëntie, is er de optie van de speciale externe luchtkit.

Edge Kit

Voor een klassieke inbouw in de wand worden de Stovax Studio Air inbouwhaarden geleverd met een frameloze afwerking, bekend als de Edge Kit. Deze moderne en frameloze esthetiek biedt eigentijdse perfectie en creëert een adembenemend middelpunt in uw ruimte. Om de Edge Kit verder aan uw smaak aan te passen, kunt u kiezen uit drie decoratieve gekleurde afwerkingen: zwart, grijs en wit.

Stovax Studio Air 1 Inbouwhaard in uw woning

Na het bewonderen van deze prachtige afbeeldingen en het grondig overwegen van de diverse beschikbare maten en opties, bent u wellicht tot de conclusie gekomen dat een haard een geweldige aanvulling zou zijn op uw leefruimte. Deze haard straalt eigentijdse elegantie uit en biedt de veelzijdigheid om volledig aan uw unieke smaak te voldoen. Aarzel niet langer en laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wie weet zal deze prachtige haard binnenkort deel uitmaken van uw huis, waardoor uw woonomgeving nog sfeervoller en comfortabeler wordt. Ons team staat klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van uw droomhaard, zodat u optimaal kunt genieten.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Decoratieve binnenrand:
  • Decoratieve binnenrand zwart € 229
  • Decoratieve binnenrand wit € 229
  • Decoratieve binnenrand grijs € 229
Frame opties:
  • Frameloos
  • Edge+ frame € 359
  • Profil 3 zijdig frame € 289
  • Profil 4 zijdig frame € 319
  • Icon XS frame € 1629

Documentatie

Lijntekening stovax studio air 1 en 2 inbouwhaard.png

Stovax studio air inbouwhaard 1 energielabel.pdf

Stovax studio inbouwhaard installatie instructies.pdf

Brochure stovax stoves.pdf

Scroll naar boven