, ,

Stovax Riva2 55

 2.875,00

De Stovax Riva2 55 houtkachel is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Door zijn minimalistische styling is de Stovax Riva2 55 houtkachel geschikt voor een zowel industrieel als chique interieur. De Stovax Riva2 55 integreert naadloos binnen uw inrichting, waardoor deze inzethaard een adembenemend middelpunt creëert.

De Stovax Riva2 inzethaard is er in vier verschillende afmetingen. Deze haarden kunnen afgewerkt worden met de minimalistische Profil XS of een bredere Profil frame. Verkrijgbaar in een drie- of vierzijdig frame, voor een prachtig middelpunt in de kamer.

Stovax Airwash Systeem
Airwash is een specifiek ontworpen functie met speciaal daarvoor geplaatste ventilatie opening(en) welke worden gebruikt om de koele lucht uit de kamer te trekken; de lucht wordt daarna verwarmd en geleid om over de binnenkant van het glas te worden ‘gewassen’. Deze functie helpt om het glas voor een langere periode schoon te houden, zodat u ten volste van de gloed en vlammen kunt genieten.

Airwash lucht is de beste manier voor het regelen van een houtbrandende kachel en kan in een kleine hoeveelheid worden gebruikt in de kachels welke vaste minerale brandstoffen verbranden om zo het glas schoon te houden.

Garantie Stovax
Bij aanschaf van uw kachel of haard zal uw Stovax leverancier u voorzien van een garantie van twee jaar. Dit kan worden verlengd tot vijf jaar op voorwaarde dat u uw kachel binnen een maand heeft geregistreerd bij Stovax. Kachels en haarden die niet bij een Stovax leverancier zijn aangeschaft hebben de standaard garantie van 12 maanden. Volledige garantie voorwaarden zijn beschikbaar op www.stovax.nl.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kaders:
  • 3-zijdige Profiel XS € 199
  • 3-zijdige Profiel € 239
  • 4-zijdige Profiel XS € 199
  • 4-zijdige Profiel € 249
Opties:
  • Warme lucht convectie set inclusief roosters € 485
  • Externe lucht toevoer 80 mm € 199    

Documentatie

Energielabel stovax riva2 55.pdf

Stovax riva2 maattekeningen.jpg

Stovax riva 2 eco installation instructions.pdf

Stovax riva 2 eco user instructions.pdf

Stovax riva2 brochure.pdf

Brochure stovax stoves.pdf

Scroll naar boven