, ,

Stovax County 5

 1.625,00

De Stovax County 5 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Stovax County 5 is een compacte, tijdloze houtkachel, in een serie van vier is dit de middelgrote variant die groter is dan de County 3. Ideaal om een middelgrote leefruimte te verwarmen. Deze kachel heeft een charmante, rustieke uitstraling en past zowel in de traditionele als in de moderne interieurs. De County 5 heeft een tijdloze styling, waaronder een klassiek gebogen raam en deurafschuining, waardoor deze prachtige kachel een spectaculair vlammen uitzicht biedt met Ecodesign-prestaties.

Stovax Airwash Systeem
Airwash is een specifiek ontworpen functie met speciaal daarvoor geplaatste ventilatie opening(en) welke worden gebruikt om de koele lucht uit de kamer te trekken; de lucht wordt daarna verwarmd en geleid om over de binnenkant van het glas te worden ‘gewassen’. Deze functie helpt om het glas voor een langere periode schoon te houden, zodat u ten volste van de gloed en vlammen kunt genieten.

Airwash lucht is de beste manier voor het regelen van een houtbrandende kachel en kan in een kleine hoeveelheid worden gebruikt in de kachels welke vaste minerale brandstoffen verbranden om zo het glas schoon te houden.

Garantie Stovax
Bij aanschaf van uw kachel of haard zal uw Stovax leverancier u voorzien van een garantie van twee jaar. Dit kan worden verlengd tot vijf jaar op voorwaarde dat u uw kachel binnen een maand heeft geregistreerd bij Stovax. Kachels en haarden die niet bij een Stovax leverancier zijn aangeschaft hebben de standaard garantie van 12 maanden. Volledige garantie voorwaarden zijn beschikbaar op www.stovax.nl.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Vlakke stookbodem 
  • Met schudrooster en aslade € 170

Documentatie

Energielabel stovax county 5.pdf

Lijntekening county 5.jpg

County gebruiker instructies.pdf

Scroll naar boven