Spartherm Premium

Spartherm is Europees marktleider op het gebied van hout-liftdeurhaarden. In de nieuwe lijn Spartherm Premium staan de strak afgewerkte minimalistische deuren in een robuuste uitstraling centraal. Deze zeer soepel te bedienen liftdeur beschikt over een solide deurconstructie. Dit resulteert in een bijzonder slimme manier van schoonmaken en een optimaal zicht op het vuur.

Toont alle 9 resultaten

Spartherm Premium: technische kwaliteiten in een modern jasje

Optimaal genieten van uw interieur. Met de moderne serie van Spartherm Premium kunt u op ieder moment van de dag sfeer en warmte beleven. De Premium edition is een lijn waar Duitse degelijkheid en design samenkomen. Met dit moderne design passen de Spartherm Premium haarden in ieder interieur thuis.

Slimmer dan ooit

Spartherm is Europees marktleider op het gebied van liftdeurhaarden. Deze marktleider is een absolute specialist en heeft in juli 2015 een nieuwe lijn haarden geïntroduceerd. In deze nieuwe lijn staan de strak afgewerkte minimalistische deuren in een robuuste uitstraling centraal. Tevens hebben deze deuren een bijzonder slimme manier van schoonmaken. Geen draaiende deuren of vuil op uw woonkamervloer!

De Spartherm Premium heeft een zeer soepel te bedienen liftdeur dat beschikt over een solide deurconstructie. Daarnaast zorgen deze deuren voor een optimaal zicht op uw vuur. Met een eenvoudige regeling kunt u het vuur prachtig laten dansen. Kijk en bewonder hoe nauwkeurig de haard naar u luistert!

Kenmerken

Ook zorgt deze lijn van Spartherm voor een zeer efficiënte verbranding en een hoog rendement. Dankzij het gebruik van donkere chamotte komen de vlammen ontzettend mooi tot haar recht. Daarbij zorgt dit natuurlijke materiaal ook voor behoud van het hoge rendement. Het materiaal is door en door donker en voorkomt daarmee een mogelijke kans op condensatie. Met recht ‘made in Germany’.

Spartherm Premium biedt vier prachtige modellen met keuze uit fronthaarden, hoekmodellen of een driezijdige haard. Bij al deze modellen kiest u voor een optimaal vuurzicht. Uniek in de haardenbranche is de Spartherm Linear Front 73×37 . Deze haard bezit een vol vuurzicht, minder stralingswarmte en een deur die bijna 100% gelijk ligt met de muur.

Raak geïnspireerd door enkele sfeerafbeeldingen en kom de haarden bij ons bewonderen in onze showroom. U bent van harte welkom!

Scroll naar boven