, ,

Spartherm Trico L

 5.735,00

De Spartherm Tico S houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Spartherm Trico L is ideaal voor de wat grotere woonruimtes, met een driezijdig glasraam voor een breed vuurzicht. Daarnaast is de strakke lijnvoering, moderne uitstraling en de ingenieuze technologie kenmerkend bij de houthaarden van Spartherm.

Spartherm Trico L

De Spartherm Trico L is ideaal voor grotere ruimtes met een hoog plafond. De Trico S is daarentegen de lagere variant en ideaal voor de wat kleinere ruimtes. Het U-vormig vuurzicht creëert een indrukwekkend vuurpanorama. De innovatieve verbrandingstechnologie zorgt voor een kleinere stralingsafstand en minder opbouw. Er wordt efficiënt gebruik gemaakt van hout dankzij het compacte formaat. Nog een voordeel is dat deze haard, ondanks de warmte, tegen de muur kan staan door de geringe diepte. Resultaat: een breed indrukwekkend vlammenspel, waar weinig ruimte in de kamer voor nodig is.

Eenvoudig uw haard bedienen via uw smartphone

Vele haarden uit het assortiment van Spartherm kunnen worden bediend via een app op uw smartphone of tablet. Dit is de S-Thermatik NEO app van Spartherm welke gemaakt is om van uw telefoon een afstandsbediening te kunnen maken. Vanuit uw stoel krijgt u meldingen voor het ideale bijvulpunt en kunt u het automatisch openen van de liftdeur regelen via het innovatieve Sesam systeem. Verbind uw app met de haard door middel van een gemakkelijke bluetooth-verbinding en u kunt direct genieten van het gemak wat de S-Thermatik NEO met zich meebrengt in combinatie met de Sesam liftdeur technologie.

Eenvoudig uw ruit schoonmaken met het klapraam systeem

Het schoonmaken van een ruit kan bij vele haarden nogal een flinke opgave zijn. Door middel van riskante zuignappen of andere manieren kan het schoonmaken van de ruit van de haard veel moeite kosten. Hier heeft Spartherm het klapraam systeem op bedacht. Hiermee kunt u gemakkelijk de ruit kantelen met de bijbehorende hendel zodat u genoeg ruimte krijgt voor het schoonmaken van de ruiten van uw haard. Vergeet immers niet; hoe schoner de ruit, hoe mooier het vuur!

Direct de Trico L kopen bij Kachelplaats

Bent u geïnteresseerd in de Trico L van Spartherm? Dat is geen verrassende keuze. Vraag vandaag nog direct en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Kachelpltaats voor de beste prijs. >showrooms? Neem dan telefonisch contact op door naar 038 760 0626 te bellen of stuur een e-mail naar info@kachelplaats.nl.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur:
  • Parel of wit € 135
  • Lichtgrijs, turquoise, magnolia, nikkel, roestbruin-metallic, grijsblauw of koper € 265
Opties:
  • S-Thermatik NEO

Documentatie

Energielabel spartherm trico l.pdf

Lijntekening spartherm trico l.pdf

Leaflet trico s trico l.pdf

Brochure Spartherm vrijstaande houtkachels.pdf

Scroll naar boven