, , ,

Scan 66

 3.590,00

De Scan 66 is leverbaar via Kachelplaats.


De Scan 66 is winnaar van “Best Heating Product” award van het tijdschrift “Build It”. Dit is het belangrijkste magazine in het Verenigd Koninkrijk voor mensen die hun eigen huis ontwerpen en bouwen. De Scan 66 is een gloednieuwe houtkachel met een eigentijds ontwerp en innovatieve kenmerken. Een houtkachel die past bij de wensen van de eigentijdse consument.

Het Deense ontwerpduo Harrit en Sørensen heeft het design van Scan-houtkachels weer naar grote hoogtes getild. Deze kachel is wars van conventies en heeft een uniek ontwerp. De prachtige en innovatieve ovale lijnen, een gietijzeren binnendeur met glas dat schoon blijft; allemaal kenmerkend voor deze houtkachel. De matglazen handgreep die niet heet wordt, en de bijpassende luchtregelaars maken de eigentijdse uitstraling compleet.

Wit of zwart? Of toch mat groen.

Nieuw is dat de kachel ook beschikbaar is in het wit en mat groen. De witte uitvoering is dezelfde kachel maar dan met een witte email buitenkant. Een witte houtkachel past vaak goed bij een moderne inrichting. Daarnaast beschermt het emai op een duurzame wijze en is het eenvoudig schoon te maken. Zoekt u een kachel met een moderne uitstraling? Dan is de Scan 66 in het wit zeker een optie!

De Scan 66 een houtkachel met 4 verschillende varianten

De Scan 66, een houtkachel met eindeloze verschijningsvormen. Wilt u hem monteren als hangende haard? Geen probleem, dat is mogelijk. Of u heeft u de kachel liever vrij staan in de kamer? Dan is de uitvoering op voetstuk een goede optie. Daarnaast is de Scan 66 nog leverbaar geplaatst op een Prisma en op een open sokkel. In totaal heeft de Scan 66 maarliefst 4 verschillende uitvoeringen.

Scan 66-1 Wall

Het compactste model. Deze hangt u eenvoudig aan de muur en neemt nagenoeg geen ruimte in. De ideale oplossing voor de kleinere woonkamer.

De hoogte van de Scan 66-1 bedraagt 63cm. De breedte en diepte zijn respectievelijk 48 en 34cm.

Scan 66-2 op voetstuk

De verbrandingskamer is bij dit model op een conische voet gezet. Een prachtig ruimtelijk effect en nog optisch zeer ruimte besparend. Deze kachel kan ook goed vrij in de ruimte geplaatst worden.

Met sokkel is de totale hoogte van de Scan 66-2 95cm. De breedte is ook 48cm en de diepte van de sokkel meet 38 cm.

Scan 66-3 Prisma

Bij dit model is de haard op een prisma geplaatst. Nog steeds geeft dit optisch een zeer fraai effect. Al is deze vorm wel beter geschikt om de haard langs een muur te plaatsen.

Scan 66-4 open sokkel

De meest massieve uitvoering is met de open sokkel. Hierbij heeft u een ruim vak onder de haard voor bijvoorbeeld de opslag van hout.

De Scan 66-4 is gelijk aan het 66-2 model. De totale hoogte bedraagt 95cm. De breedte en diepte zijn respectievelijk 48 en 34cm.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
 • Scan 66-1 Wall zwart
 • Scan 66-1 Wall wit € 400
 • Scan 66-4 zwart met open sokkel
 • Scan 66-4 wit met open sokkel € 400
Toebehoren:
 • Buitenlucht aansluiting € 150
 • Verbrandingskamer zwart € 2710
 • Verbrandingskamer wit € 2950
 • Meurbeugel zwart € 810
 • Muurbeugel wit € 930
 • Open sokkel zwart € 810
 • Open sokkel wit € 930

*Bij bestelling aangeven voor boven of achteraansluiting

Documentatie

Energielabel scan 66 serie.pdf

Lijntekening scan 66 1 2 4.pdf

Montage en gebruiksaanwijzing scan 66.pdf

Catalogus scan nl 2024.pdf

Scroll naar boven