, ,

Scan 1003 Box

De Scan 1003 Box is niet meer leverbaar.


De Scan 1003 Box biedt u de mogelijkheid om uw haard volledig op maat samen te stellen. Het begint met de houthaard als basis, maar het unieke van dit model is dat er verschillende modules beschikbaar zijn, waarmee u de haard kunt aanpassen aan uw specifieke wensen. U kunt deze modules in de afbeeldingen en beschikbare opties bekijken om uw keuze te bepalen.

Decoratieve opslag

Een van de aantrekkelijke kenmerken van de Scan 1003 Box is de flexibiliteit die het biedt. U heeft bijvoorbeeld de keuze om extra modules toe te voegen voor brandhoutopslag, waardoor uw haard niet alleen warmte en sfeer brengt, maar ook een praktische oplossing biedt voor het opbergen van brandhout. Bovendien kunnen de modules ook worden gebruikt ter decoratie, waarbij u uw haard kunt aanpassen met elementen zoals boekenplanken, kunstwerken, of andere persoonlijke bezittingen.

Technische specificatie

Wat betreft de specificaties, heeft de Scan 1003 Box een totale hoogte van 572 mm, een breedte van 649 mm en een diepte van 479 mm. Deze haard is vervaardigd van zwart geverfd staal, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een moderne uitstraling biedt. Als u op zoek bent naar verdere personalisatie, kunt u kiezen voor kleine of grote plinten en zelfs verse luchtaanvoerbedekking, zodat de haard perfect past bij uw interieur.

Staat de Scan 1003 Box binnenkort in uw huis?

Ontdek de veelzijdigheid van de Scan 1003 Box houthaard. Aarzel niet om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen via 038 760 0626. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Voeg warmte en karakter toe aan uw leefruimte met deze stijlvolle en aanpasbare haard. Geniet van de Scan 1003 Box houthaard in uw eigen huis en maak uw woonomgeving nog aangenamer.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

  • Scan 1003 Box (1)
Toebehoren*:
  • Large Module, verse luchtaansluiting en hitteschild (2) € 580
  • Verse luchtaanvoer bedekking (2b) € 90
  • Large box, niet onder de verbrandingskamer (3) € 540
  • Small box (5) € 450
  • Plint large (4) € 190
  • Plint Small (6) € 150

* Zie afbeeldingen

Documentatie

Scan 1003 box wall ve lijntekening.pdf

Scan 1003 box energielabel.pdf

Scan 1003 box wall ve explosietekening.pdf

Scan 1003 box wall ve assembly instructions manual.pdf

Catalogus scan nl 2024.pdf

Scroll naar boven