,

Planika Pivot

 6.390,00

De Planika Pivot buitenhaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Maak uw buitenleven compleet met de Planika Pivot buitenhaard, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Deze veelzijdige haard biedt niet alleen warmte en sfeer, maar ook praktisch gemak als tafel. Met keuze uit drie moderne kleuren – Kovik, Laurent en Daze – vindt u zeker een haard die bij uw stijl past.

Stijlvol en stevig ontwerp

Het tafelblad van de Planika Pivot is gemaakt van duurzaam Dekton-keramiek, een mengsel van keramiek, kwarts en glas. Dit materiaal staat bekend om zijn robuustheid en bestendigheid tegen krassen en vlekken, waardoor uw haard er met de juiste verzorging, altijd goed uit blijft zien. Met de keuze uit drie verschillende kleuren kunt u een haard kiezen die perfect aansluit bij uw buitenomgeving.

Gemakkelijke bediening en extra opties

De Planika Pivot is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met de handige afstandsbediening of de gebruiksvriendelijke smartphone-app kunt u de haard eenvoudig bedienen, zodat u altijd de perfecte sfeer kunt creëren. Bovendien kunt u uw haard aanpassen met extra opties, zoals een beschermhoes om de haard te beschermen tegen de elementen van buiten, of een wifi-module voor nog meer gemak.

Bestel nu en geniet binnenkort van gezellige avonden via Kachelplaats

Bestel vandaag nog uw Planika Pivot bij Kachelplaats, zodat u straks gezellig en aangenaam kunt genieten van de warmte van deze prachtige buitenhaard. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte haard die aan al uw behoeften voldoet. Terwijl u zich alvast voorstelt hoe het zal zijn, gaan wij graag voor u aan de slag, zodat u binnenkort echt kunt genieten van de Planika Pivot.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Beschermhoes € 250
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant Corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Set van zes houtblokken € 290
  • Wifi module € 550

Documentatie

Scroll naar boven