, ,

Planika Galaxy 1150 Burner

 3.390,00

De Planika Galaxy 1150 gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Ontdek de veelzijdigheid van de Planika Galaxy 1150 Burner bij Kachelplaats. Deze haard is ideaal voor uw buitenruimte en kan perfect gecombineerd worden met de speciaal ontworpen ombouw, verkrijgbaar in de kleuren Daze, Laurent en Kovik. Kies ook voor de bredere uitvoering, de Table, in dezelfde stijlvolle kleuren. Met verschillende opties gemakkelijk te combineren voor een persoonlijke touch en beschikbaar als Planika Galaxy 2000 Burner.

Gemakkelijk te bedienen

Geniet van het gemak van volledig automatische bediening met de Planika Galaxy 1150 Burner. Deze haard kan branden op zowel aardgas als propaangas en kan eenvoudig worden bediend met een wandschakelaar, afstandsbediening of via de mobiele app. Stel de gewenste vlamhoogte in en geniet van de warmte en sfeer, precies zoals u dat wilt.

De Galaxy buitenhaard van Planika via Kachelplaats

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe het zal zijn om gezellig bij deze Galaxy buitenhaard te zitten? Dan is dit uw kans. Bestel vandaag nog deze haard, zodat u binnenkort kunt genieten van de gezelligheid en warmte van deze unieke buitenhaard van Planika.

Merk

Brandstof

,

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Ombouw – prijs op aanvraag
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant Corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Set van zes houtblokken € 290
  • Wifi module € 550

Documentatie

Planika techcard galaxy 1150 burner.pdf

Planika manual galaxy 1150 burner.pdf

Planika manual wifi.pdf

Planika manual shs.pdf

Scroll naar boven