, ,

Planika Lighthouse

 1.190,00

De Planika Lighthouse vrijstaande gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Geniet binnenkort ook bij u thuis van gezellige avonden buiten, met de Lighthouse van Planika, verkrijgbaar via Kachelplaats. Deze buitenhaard heeft onderin de haard ruimte voor een gasfles, waardoor deze niet in het zicht staat en eenvoudig vervangen kan worden. Aan de bovenkant van deze haard heeft u een prachtig zicht vanuit vier zijden op het levendige vuurbeeld, dat tot wel 55 uur kan branden, afhankelijk van de vlamhoogte. De haard, met zijn elegante zwarte afwerking en metalen behuizing voorzien van poedercoating, voegt een vleugje klasse toe aan uw buitenruimte.

Gemakkelijke warmte

De Planika Lighthouse is ontworpen met het oog op gemak en flexibiliteit, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige buitenhaard zonder gedoe. Met zijn stijlvolle, maar toch praktische ontwerp past deze haard perfect op uw terras, zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Dankzij een hoogte van 1,6 meter zorgen de vlammen niet alleen voor warmte, maar ook voor een gezellige sfeer op koele avonden. Het aan- en uitzetten van de haard is moeiteloos met de handige knoppen op de afstandsbediening, waardoor u snel kunt genieten van de vlammen. En wanneer de haard niet in gebruik is, bieden de vier soepel rollende wielen onderaan de mogelijkheid om hem eenvoudig te verplaatsen naar een andere locatie. Met de optionele beschermende hoes blijft de haard bovendien beschermd tegen de elementen, zodat u altijd klaar bent voor gezellige momenten in de buitenlucht.

Creëer een warme en gastvrije buitenruimte

Met zijn betoverende vlammen en aantrekkelijke ontwerp creëert de Planika Lighthouse een sfeervolle omgeving die perfect is voor elk moment. Of het nu gaat om het verwelkomen van vrienden en familie voor een gezellig samenzijn of het creëren van een rustige plek om te ontspannen na een lange dag, deze haard staat altijd garant voor een warm welkom.

Ervaar zelf de uitnodigende en sfeervolle ambiance van de Planika Lighthouse en maak van uw buitenruimte een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Geniet van een Stralende Buitenruimte met Kachelplaats

Ziet u het al voor zich? Een zwoele avond buiten, een lekker drankje in de hand en de warmte van de Planika Lighthouse in uw tuin. Samen voor een gezellige avond of alleen om lekker bij te komen na een drukke dag. Wij helpen u graag om dit werkelijkheid te laten worden, neem vandaag nog contact op met Kachelplaats en maak uw buitenruimte compleet met de sfeervolle Planika Lighthouse buitenhaard.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Hoes € 90
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant Corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Set van zes houtblokken € 290
  • Wifi module € 550

Documentatie

Lijntekening planika lighthouse.png

Gebruikershandleiding planika lighthouse en.pdf

Techcard planika lighthouse.pdf

Scroll naar boven