, , , ,

Planika Cool Flame 1000 Insert

 3.190,00

De Planika Cool Flame 1000 Insert waterdamphaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Stelt u het zich eens voor: een haard die geen afvoer nodig heeft, die op maar liefst zeven verschillende manieren kan worden ingebouwd en die u kunt instellen in verschillende kleuren, terwijl het geluid van knisperend houtvuur de ruimte vult. Dat is precies wat de Cool Flame 1000 Insert van Planika te bieden heeft.

Sfeervol en veilig

Deze haard is een sfeervolle en veilige toevoeging aan uw woning. Dankzij de geavanceerde waterdamptechnologie wordt de waterdamp niet heet, waardoor deze volledig veilig is voor kinderen en huisdieren. Geniet van de gezellige sfeer van een haardvuur zonder enig risico.

Handmatig of automatisch bijvullen

Het innovatieve ontwerp van de Cool Flame 1000 Insert is een ware blikvanger in elke ruimte. Deze haard is handmatig bij te vullen via een uitneembare waterreservoir. De Pro uitvoering is voorzien van een aansluiting voor de vaste waterleiding, waardoor u onbeperkt kunt genieten van het vuurbeeld.

Luchtvochtigheid

Met verschillende kleuren verlichting en een handige afstandsbediening kunt u moeiteloos de sfeer aanpassen aan uw stemming en interieur. Bovendien zorgt de waterdamp voor een gezonde luchtvochtigheid, waardoor u kunt genieten van een comfortabel en aangenaam binnenklimaat.

Klein en groot

De Cool Flame 1000 Insert is ook beschikbaar in een compactere versie – de Cool Flame 500 Insert. Met zoveel veelzijdige mogelijkheden vindt u zeker een optie die perfect aansluit bij uw wensen, of het nu een hoekhaard, tunnelhaard of roomdivider is. Naast deze opties zijn er nog vier andere mogelijkheden beschikbaar.

De Planika Cool Flame bij Kachelplaats

Wij van Kachelplaats staan klaar om u alles te vertellen over de voordelen en mogelijkheden van de Cool Flame 1000 Insert. Bel ons of stuur een e-mail en ontdek hoe deze innovatieve haard uw huis kan veranderen. Mis deze kans en geniet binnenkort van het uitzicht op deze prachtige waterdamphaard van Planika.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Standaard geleverd met:
  • Optimyst Technology van Dimplex
  • Led verlichting
  • Afstandsbediening
  • Geluidseffecten
  • Glasplaat van 5cm hoog
Opties:
  • Set van zes houtstammen € 265
  • Fireplace – stalen haardombouw – twee-/driezijdig € 690
  • See-through Fireplace – room divider, tunnel en eiland opstelling € 1090

Documentatie

Technische kaart planika cool flame 1000 insert.pdf

Technische kaart planika cool flame 1000 fireplace.pdf

Technische kaart planika cool flame 1000 see through fireplace.pdf

Scroll naar boven