, ,

Morsø 7970

 3.495,00

De hangende houtkachel binnen de Morso 7900-serie. Net zoals alle Morso modellen staat de Morso 7970 garant voor een perfect design met een prachtige afwerking.


Moderne woonkamers vragen om een moderne inrichting. Dit gevoel wordt alleen gecreëerd wanneer de verschillende meubelstukken de juiste balans hebben. Het is hierbij de kunst om met deze moderne inrichting een gezellige en comfortabele uitstraling te bewerkstelligen. De Morso 7970 is een houtkachel die hier een grote bijdrage bij kan leveren. Het moderne ontwerp in combinatie met de beste eigenschappen van een houtkachel maken dit een aangename aanvulling op het interieur. De compacte vormgeving in combinatie met de grote glasplaten die een prachtig zicht geven op de vuurhaard maken dit een veelzijdige kachel.

Hangende houtkachel met modern comfort

Naast de moderne en stijlvolle uitvoering van de kachel kunnen ook prima prestaties worden verwacht. De kachel is met zijn hoogte van 75,7 centimeter compact en heeft desondanks een vermogen van 7,3 kilowatt. Hiermee kan een ruimte tot 120 vierkante meter volledig worden verwarmd. De Morso 7970 is de hangende houtkachel binnen de Morso 7900-serie. De uitvoering is in stijlvol dof zwart en past hiermee in bijna elke kleursetting zonder te opvallend te zijn. De kachel heeft een schone verbranding en voldoet hiermee aan de hedendaagse standaarden. Kortom een compacte kachel die geen vloerruimte inneemt met focus op zowel design en comfort.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel morso 7800 7900 serie.pdf

Lijntekening morso 7970.jpg

Morso houtkachel brochure 2023.pdf

Scroll naar boven