, ,

Morsø 2 B

 1.449,00

Deze klassieke gietijzeren kachel is bijna identiek aan de oorspronkelijke versie uit de jaren ’30. Dit model wordt de ‘Skovovn’, de bosoven genoemd. De nieuwe versie heeft een glazen deur en is voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologie.


Deze klassieke gietijzeren kachel is bijna identiek aan de oorspronkelijke versie van de kachel uit de jaren ’30. Dit model wordt de ‘Skovovn’, de bosoven genoemd. De nieuwe versie heeft ten opzichtte van het oorspronkelijke model een glazen deur en is voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologie. Deze kachel heeft een ruime verbrandingskamer die ruimte biedt aan houtblokken met een lengte van 45 cm. De mooie Morso Sinus (eekhoorn) afbeelding op de zijkant, geeft de kachel een geheel eigen gezicht.

Afhankelijk van uw wensen kan u een van de varianten kiezen. De Standaard uitvoering is leverbaar in een convectie en een stralingswarmte uitvoering. De convectie uitvoering geeft in verhouding meer convectiewarmte af, hierdoor zal de warmte beter verspreiden door de kamer. Tenslotte is er nog de 2B Classic. Dit model heeft een extra opbouw om de warme rookgassen door te voeren. De warmteopbrengst en het rendement worden door dit systeem nog extra verhoogd.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • 2 B Standaard € 1399
  • 2 B Classic € 2375

Documentatie

Energielabel morso 2b standard.pdf

Energielabel morso 2b classic.pdf

Morso 2b classic lijntekening.png

Morso houtkachel brochure 2023.pdf

Scroll naar boven