, ,

Morsø 1126

 2.999,00

Deze grote, efficiente kachel is wel een van de bekendste Morso-kachels. Zelfs nu nog, een kwart eeuw, na zijn lancering door Fister Bang, is er veel vraag naar deze kachel vanwege zijn tijdloze design en zijn grote vermogen.


Deze grote en efficiente kachel is een van de bekendste Morsø -kachels. De Morsø 1126 is de opvolger van de klassieke Morsø 1124. De kachels lijken sterk op elkaar waarbij het nieuwe model ontwikkeld is met moderne verbrandingstechnieken voor een hoger rendement en schonere uitstoot en een aantal andere praktische verbeteringen. De kachel, ruim 25 jaar na zijn introductie, is nog steeds ongekend populair. Het originele ontwerp komt van de ontwerper Fister Bang van Nykøbing Mors. Dit maakt het ontwerp met recht een Deense design klassieker. Het glas in de deur zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van de warme sfeer van het vuur. Uiterlijk is deze kachel nog steeds hetzelfde als het oorspronkelijke model, maar van binnen is hij uitgerust met de nieuwste milieuvriendelijke verbrandingstechnologie net als alle andere Morsø -kachels.

Het verwijderen van het as is erg eenvoudig vanwege de doordachte stookbodem en aslade. De kachel kan gestookt worden op hout, briketten en kolen.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel morso 1126.pdf

Morso 1126 lijntekening.png

Morso houtkachel brochure 2023.pdf

Scroll naar boven