M-Design True Vision Open Fire Look 650 DC

 5.022,00

De M-Design True Vision Open Fire Look 650 DC gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Artikelnummer: m-design-open-fire-look-650-dc Categorieën: , , , ,

Een rustieke haard vind je vaak terug in herenhuizen, maar komen zeker ook in een moderne woning mooi tot hun recht. Een klassieke haard geeft het bestaand moderne interieur een charmante en authentieke ‘touch’. Door de traditionele vorm van de schouwmantel is deze rustieke haard het pronkstuk van uw ruimte en springt deze meteen in het oog.

Open Fire Look gashaard van M-Design

De Open Fire Look gashaard is een gesloten gashaard met de charmes van een open haard. De positie van de houtblokken, de traditionele schouw en het realistische vuurbeeld geeft het de uitstraling van een open houtvuur. Maar dan met alle gemakken van een gashaard. De haard heeft een open haard uitstraling en kan worden ingebouwd in een nieuwe schouw, maar het is ook mogelijk om hem aan te passen aan een bestaande schouw zonder het gebruik van kaders of vulstukken. Door het ontspiegeld glas heb je maximaal zicht op het vlammenspel en lijkt het alsof je een echte authentieke open haard hebt. De Open fire look haard kunt u bedienen met een afstandsbediening of via een app op uw telefoon of tablet.

M-Design Open Fire Look 650 DC gashaard bij Kachelplaats

Valt u voor de charme van de rustieke M-Design Open Fire Look 650 DC gashaard? Neem dan contact op met Kachelplaats. Dit model zou in uw inrichting zeker niet misstaan. Vraag online een offerte aan of bekijk de M-Design haarden in onze showroom in Mijdrecht of Hendrik-Ido-Ambacht. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel direct 038 85 00776. Staat de M-Design Open Fire Look 650 DC gashaard straks ook bij u in huis?

Merk

Energielabel

Brandstof

,

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

De Open Fire Look gashaard is standaard voorzien van:

  • EcoWave en EcoSwitch
  • Ceramisch glas
  • Houtset H1

Opties:

  • Ontspiegeld glas € 466
  • LED in de haard € 278
  • Engelenhaar (unex glow) € 30
  • Compatibel CLV systeem

Documentatie

True vision open fire look 650DC.pdf

Kaders type 1 2 3 4 true vision open fire look dc (1).pdf

Scroll naar top