, ,

Kalfire E-one 190F

 8.005,00

De Kalfire E-one 190F elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Kalfire E-one 190F is een elektrische sfeerhaard met alleen aan de voorzijde glas en optionele verwarming. Via de projectie van 3D holografische vlammen op de handgemaakte stammen wordt natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties als het realistische gloedbed, knisperend geluid, en optionele Atmos Heating, zorgen voor een optimale vuurbeleving.

Een frontmodel is uitermate geschikt voor inbouw in een vlakke wand, een kastenwand of in een schouw. De Kalfire E-one holografische sfeerhaarden zijn af te stemmen op persoonlijke voorkeuren. Met 190 cm is de E-one 190F perfect inzetbaar als cinewall. Onze exclusieve en gecertificeerde dealers zijn jouw helpende hand bij de inbouw en realisatie van jouw droom design.

Atmos Heating: sfeerhaard met warmte

De E-one is verkrijgbaar met een innovatief verwarmingselement dat Atmos Heating heet. Dit element is exclusief beschikbaar voor de inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten m.u.v. de E-one 100F FR). Het verwarmingselement zorgt voor een aangename en continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden. Deze verwarming zorgt voor een optimale vuurbeleving die uniek is voor elektrische haarden.

Creëer jouw eigen vuur

Wij reiken je opties toe om jouw eigen vuur te creëren. Personaliseer onder andere de intensiteit en hoogte van de vlammen, shuffle door vlambeelden, kies het geluid en intensiteit van het gloedbed. Sla al deze instellingen op in de Kalfire-moods, zodat jij voortaan met één klik op de knop kijkt naar jouw eigen vuur.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Standaard uitgevoerd met:
  • Afstandsbediening
  • Dual HD Flame technology
  • Vlakke bodemplaat
  • Inbouwkader 4cm (diep), 4 mm (dik)
Bodemplaat:
  • Vlak
  • Design € 275
Verwarming:
  • Atmos Heating € 344
Optie:
  • Hotelschakelaar € 27

Documentatie

Kalfire e one elektrische haarden brochure.pdf

Lijntekening Kalfire e one 190F.png

Gebruikershandleiding Kalfire E one.pdf

Installatie instructies Kalfire E one 160_190.pdf

Scroll naar boven