, , ,

Jydepejsen Troja 44 Donker Zandsteen

 6.875,00

De Jydepejsen Troja 44 Donker Zandsteen houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Bekijk hem hier!


De prachtige ronde houtkachel Jydepejsen Troja 44 is perfect voor ruime huizen. Het massieve zandsteen om deze houtkachel zorgt voor een uiterst efficiënte warmteverspreiding Elk model van de Jydepejsen Troja is uniek door zijn natuurlijke decoratie. Bovendien is de Troja uitgerust met een convectierooster aan de bovenzijde, waardoor de warmteverspreiding regelbaar is via het convectiekanaal.

Jydepejsen Troja is veelzijdig

Ontdek de verschillende groottes en uitvoeringen van de Jydepejsen Troja. Naast de standaard Troja 44 zijn er ook grotere modellen, zoals de Troja 45 en Troja 46. Verkrijgbaar met een bekleding van speksteen of donker zandsteen. Welke uitvoering kiest u?

DuplicAir® in de Jydepejsen houtkachels

DuplicAir® is een speciaal ontwikkeld controlesysteem dat een optimale verbranding garandeert. Dit gepatenteerde systeem is zeer eenvoudig (via een draaischijf) te bedienen en biedt een optimale verwarmingsoplossing gedurende de gehele levensduur van de kachel.

Extra zekerheid

5 jaar garantie: de extra lange garantieperiode van Jydepejsen biedt u als klant meer zekerheid bij uw aankoop.

Bekleed met vermiculite

Binnenbekleding: de vermiculite platen die in de verbrandingskamers van Jydepejsen kachels worden geplaatst, zijn bestand tegen directe blootstelling aan vlammen tot wel 1100 graden celsius. De platen isoleren de verbrandingskamer perfect, waardoor een hogere verbrandingstemperatuur, betere ontgassing van het hout en, als gevolg daarvan, een betere prestatie (hoger rendement etc.) van de houtkachel wordt bereikt.

Houd de warmte vast met de haarden van Kachelplaats

Ervaar de ultieme warmte met de Jydepejsen Troja 44 Donker Zandsteen houtkachel bij Kachelplaats! Met zijn efficiënte warmteverspreiding, DuplicAir® controlesysteem en 5 jaar garantie, is het de perfecte upgrade voor uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder met het vinden van de ideale warmteoplossing voor uw woning!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel jydepejsen troja.png

Lijntekening jydepejsen troja 44.jpg

Jydepejsen Troja Handleiding.pdf

Scroll naar boven