, ,

Jydepejsen Senza Zandsteen

 3.995,00

De Jydepejsen Senza Zandsteen houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


De Jydepejsen Senza Zandsteen, een vrijstaande houtkachel van massief gietijzer met een prachtige zandstenen ombouw, wacht op uw ontdekking. Kies uit de stijlvolle kleuren donker, grey wood of mocca cream, en personaliseer met twee verschillende soorten handvaten.

Ideale afmetingen

Met afmetingen van 45.8 cm breed, 93.3 cm hoog en 35.8 cm diep past de Senza perfect in uw ruimte. Geniet van het unieke DuplicAir verbrandingsssysteem en de eenvoudige bediening die de Senza onderscheidt.

Aangename warmte

De zandstenen ombouw heeft de fantastische eigenschap om warmte langdurig op te slaan, terwijl het massieve gietijzer geleidelijk opwarmt voor een aangename stralingswarmte. Vanaf het moment van aansteken verspreidt de kachel convectiewarmte op een natuurlijke manier.

Tijdloos design

Verrijk uw huis met de Jydepejsen Senza Zandsteen en ervaar duurzame warmte en tijdloos design. Neem nu actie en beleef het comfort van deze prachtige houtkachel.

Jydepejsen Senza Zandsteen bij Kachelplaats

Verkrijgbaar via Kachelplaats, zien wij u binnenkort in onze showrooms? Wij helpen u graag, dit kan ook telefonisch of via de mail. Staat de Jydepejsen Senza Zandsteen binnenkort bij u in de woonkamer?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, , ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur:
  • Donker
  • Grey Wood
  • Mocca Cream
Accessoires:
  • Rechthoekige handgreep € 88
  • Vloerplaat glas Senza voorleg € 189
  • Bovenplaat speksteen € 350
  • Top plate* € 77

*(Indien de kachel aan de achterzijde wordt aangesloten, is een afdekplaatje voor het afsluiten van de rookgasaansluiting boven noodzakelijk)

Documentatie

Lijntekeningen senza serie.pdf

Handleiding senza serie.pdf

Jydepejsen Senza zansteen ecolabel.png

Scroll naar boven