, ,

Jydepejsen Senza zandsteen met zijruit

 4.550,00

De Jydepejsen Senza Zandsteen met zijruit houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Met zijruiten aan beide kanten biedt de Senza Zandsteen een betoverend zicht op het vuur vanuit alle hoeken van uw ruimte. Vervaardigd met hoogwaardig massief gietijzer en een zandstenen ombouw, zorgt deze haard niet alleen voor stijl maar ook voor duurzaamheid. Heeft u liever de Senza zandsteen zonder zijruiten? Die kan u hier vinden.

Gebruiksgemak

De zelfsluitende deur en de nieuwste verbrandingstechnologieën van Jydepejsen zorgen voor gebruiksgemak en efficiëntie. Het Duplicair luchtregelsysteem, bedienbaar met een eenvoudige draaischijf, garandeert een optimale verbranding.

Geleidelijke maar aangename warmte

Ervaar het comfort van een langdurige warmteopslag dankzij de zandsteen, terwijl het massieve gietijzer zorgt voor aangename stralingswarmte en een geleidelijke opwarming. Geniet van een comfortabel binnenklimaat met een gelijkmatige temperatuur.
Dankzij hun geavanceerde technologieën en uitgebreide ervaring biedt Jydepejsen een geruststellende garantieperiode van 5 jaar op hun haarden en kachels.

Verrijk uw leefruimte met Kachelplaats

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de betoverende wereld van de Jydepejsen Senza Zandsteen. Verrijk uw leefruimte en creëer een warme, gezellige omgeving waar u van zult genieten.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, , ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur:
  • Donker
  • Grey Wood
  • Mocca Cream
Accessoires:
  • Rechthoekige handgreep € 88
  • Vloerplaat glas Senza voorleg € 189
  • Bovenplaat speksteen € 350
  • Top plate* € 77

*(Indien de kachel aan de achterzijde wordt aangesloten, is een afdekplaatje voor het afsluiten van de rookgasaansluiting boven noodzakelijk)

Documentatie

Lijntekeningen senza serie.pdf

Handleiding senza serie.pdf

Jydepejsen Senza zandsteen zijruiten ecolabel.png

Scroll naar boven