, , ,

Jydepejsen Bella Staal met zijruiten

 3.550,00

De Jydepejsen Bella Staal met zijruiten houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


De Bella Staal houtkachel hebben veel gemeen met de Senza en is zeer geschikt voor energiezuinige huizen of huizen met een lage warmtebehoefte. Bella Staal wordt standaard geleverd met een zelfsluitende deur en een aansluitmogelijkheid voor externe lucht toevoer. Deze zeer strakke designhaard is voorzien van een deur met een geheel glazen voorzijde. Samen met de geïntegreerde handgreep zorgt deze voor de strakke vormgeving en de moderne uitstraling van de Jydepejsen Bella Sideglass. Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: met of zonder zijruiten zoals deze Sideglass, gecombineerd met twee verschillende hoogten. Als accessoire kunnen accumulatiestenen worden aangeschaft, deze worden onzichtbaar in het bovenste gedeelte van de Jydepejsen Bella Sideglass geplaatst en blijven uren lang aangename warmte verspreiden nadat de kachel is uitgebrand.

Jydepejsen eisen

De Jydepejsen Bella Staal is getest en goedgekeurd volgens de strengste keuringseisen, voorzien van een buitenluchtaansluiting en de unieke DuplicAir® bediening.

DuplicAir

DuplicAir® is een speciaal ontwikkeld controlesysteem dat een optimale verbranding garandeert. Dit gepatenteerde systeem is zeer eenvoudig (via een draaischijf) te bedienen en biedt een optimale verwarmingsoplossing gedurende de gehele levensduur van de kachel.

Binnenbekleding Jydepejsen

Binnenbekleding: de vermiculite platen die in de verbrandingskamers van Jydepejsen kachels worden gebruikt, zijn bestand tegen directe blootstelling aan vlammen tot 1100 graden celsius. De platen isoleren de verbrandingskamer, waardoor een hogere verbrandingstemperatuur, betere ontgassing van het hout en, als gevolg daarvan, een betere prestatie van de houtkachel wordt bereikt

Direct de Jydepejsen Bella Staal met zijruiten kopen?

Heeft u besloten dat de Jydepejsen Bella Staal met zijruiten in uw woning zal komen te staan, vraag dan online een offerte voor deze houtkachel aan bij Kachelplaats. Zijn er nog vragen of wilt u een passend advies? Bel dan naar 038 760 0626.

Garantie

5 jaar garantie: de extra lange garantieperiode van Jydepejsen biedt onze klanten meer zekerheid bij hun aankoop. 

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur
  • Zwart
Opties
  • Accumulatie speksteen voor Bella zijruiten, 9 kg € 125
  • Vloerplaat glas Bella voorleg € 190
  • Handgreep RVS € 88

Documentatie

Maattekening jydepejsen bella met zijruiten.jpg

Jydepejsen bella staal zijruiten ecolabel.png

Jydepejsen Bella staal zijruiten Handleiding.pdf

Scroll naar boven