, ,

Jotul I 620 F

 3.850,00

Bekijk de Jotul I 620 F houtkachel bij Kachelplaats. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de scherpste prijs.


Het nieuwe vlaggenschipmodel van Jøtul voor de inzethaarden is de Jøtul I 620 F. Deze grote gietijzeren inbouwhaard biedt een nog fraaier zicht op het vuur dan zijn voorganger, de bestseller Jøtul I 520. De nieuwe I 620 F heeft weliswaar een groter formaat, maar ook deze is ontworpen om optimaal te werken, zelfs op een lage stand. De verbrandingskamer is bekleed met wit vermiculiet panelen en duurzaam, wit geëmailleerd gietijzer. De symbolen op de luchtregelingshendels maken het eenvoudig om de haard op de juiste manier te gebruiken.

De Jøtul I 620 is gemakkelijk te installeren en past zowel in nissen als in nieuw op te bouwen situaties. U heeft keuze uit glas aan een, twee of drie kanten en de haard is standaard voorzien van een mooie, slanke en afneembare omlijsting voor een vloeiende overgang naar het metselwerk.

Nu de Jotul I 620 F bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de Jotul I 620 F inbouw houthaard bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. U kunt ook haarden van Jotul bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de I 620 F inbouw houthaard bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Ondersteuning (1) € 400

Documentatie

Installatiehandleiding en lijntekening JØTUL I 620.pdf

Energielabel jotul i 620.pdf

Lijntekening jotul i 620 f.png

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven