, ,

Jotul F 100 ECO.2 SL

 1.895,00

De Jotul F 100 ECO SL (korte poten) is verkrijgbaar bij Kachelplaats. Vraag een offerte aan voor de scherpste prijs.


Deze Jotul F 100 houtkachel is klein in formaat maar groot in vermogen. Hiermee is het houtkachel die vrijwel in elke kamer kan worden geplaatst. Deze Jotul houtkachel is gemaakt uit hoogwaardig gietijzer en daarom geschikt voor intensief gebruik. De moderne technieken in deze houtkachel garanderen u langdurige en duurzame warmte. Warmte waarop u kunt vertrouwen, want waar vuur is moet zekerheid en veiligheid vitaal zijn. Gietijzer is een uitstekende warmtegeleider. Geen ander materiaal heeft een hogere standaard als het gaat om sterkte en duurzaamheid. Ook is deze houtkachel eenvoudig om schoon te houden dankzij een interne as opvangbak.

Door de grote glazen deur heeft deze kachel een ruim vuurzicht. De keuze is uit een deur met spijlen voor de ruit of een maximaal vuurzicht met de volglasdeur van de SE uitvoering. Beide modellen hebben decoraties met traditionele Noorse patronen. Dit geeft de kachel zijn klassieke uitstraling.

Ondanks de bescheiden afmetingen passen er houtblokken van 35cm in de verbrandingskamer. Dit maakt het stoken van de kachel eenvoudiger. Met een minimaal vermogen van nog geen 3kW is de F 100 geschikt voor gebruik in de meeste woonkamers. Wel moet u er rekening houden dat deze kachel niet de mogelijkheid heeft voor een buitenluchtaansluiting. Dit maakt de kachel minder geschikt voor plaatsing in woningen met mechanische ventilatie of met een WTW-installatie.

Jotul F 100 ECO.2 SL

De Jotul F 100 ECO.2 SL is de variant met korte poten (totale hoogte is 570 mm). Dit model is verkrijgbaar met geëmailleerd oppervlak in BlueBlack of in een zwarte lak (classic zwart). 

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Jøtul F 100 ECO.2 SL classc Zwart 
  • Jøtul F 100 ECO.2 SL SE BP (volglas)

Documentatie

Maattekening jotul f 100 eco.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Installatiehandleiding Jotul F100.pdf

Energielabel Jotul F100.pdf

Scroll naar boven