, ,

Jacobus 6 Kwadraat hangend front

 3.495,00

De Jacobus 6 Kwadraat Hangend Front is nu leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Jacobus KWADRAAT is een houthaard die is uitgerust met een innovatief verbrandingssysteem dat gebaseerd is op het succesvolle systeem dat wordt toegepast in de Jacobus houtkachel. Met enkele updates en verbeterde productietechnieken biedt de KWADRAAT-serie een nog betere verbranding. De rookgastemperatuur is iets hoger, waardoor de vorming van condens in de rookgassen tot een minimum wordt beperkt.

Verbetering

Om het gebruiksgemak te vergroten, is de 1-knopsbediening nog eenvoudiger gemaakt, waardoor de Jacobus KWADRAAT nog gemakkelijker te bedienen is. Dankzij een ander ontwerp van de vlamplaat boven in de verbrandingskamer is de naverbranding goed zichtbaar en biedt het vlammenspel een betoverende ervaring.

Dit product wordt geleverd met een convectierooster dat zowel geschikt is voor boven- als achteruitvoer. Bij bovenuitvoer moet een specifiek vierkant uit het rooster worden verwijderd, wat gemakkelijk kan worden gedaan door het op de vooraf aangegeven perforaties te breken of door te slijpen.

Hangend

De hangende kachel uit de Jacobus KWADRAAT-serie kan, zolang de plafondconstructie dit toelaat, aan het plafond worden gemonteerd in een vaste of draaiende positie. De hangende kachel is voorzien van een vierkante pijp met een afmeting van 156×156 mm, ongeacht het vermogen van de kachel.

De lengte van de vierkante pijp, met een vaste of draaibare flens, wordt op maat gemaakt en is afhankelijk van de gewenste ophanghoogte van de kachel en de hoogte van het plafond. Onder de kachel zijn onzichtbare handgrepen aangebracht, waarmee de kachel eenvoudig kan worden gedraaid.

Voordelen:

  • Vierkante pijp, strak vormgegeven
  • 360° draaibaar (optie)
  • Hanghoogte = maatwerk
  • Warmte afgifte door convectie en straling

Ook verkrijgbaar als Tunnel Jacobus 6 Kwadraat Hangend Tunnel

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Draaimodule € 795

Documentatie

LIjntekening jacobus 6 kwadraat hangend front.pdf

Energielabel jacobus 6 kwadraat.pdf

Jacobus kwadraat overzicht.pdf

Jacobus kwadraat technisch overzicht.pdf

Installatie en gebruikershandleiding jacobus kwadraat 2023 v4.pdf

Jacobus brochure.pdf

Scroll naar boven