, , ,

Jacobus 9 Kwadraat vrijstaand tunnel

 4.195,00

De Jacobus 9 Kwadraat Vrijstaand Tunnel is nu leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Jacobus KWADRAAT is een houthaard die is uitgerust met een innovatief verbrandingssysteem dat gebaseerd is op het succesvolle systeem dat wordt toegepast in de Jacobus houtkachel. Met enkele updates en verbeterde productietechnieken biedt de KWADRAAT-serie een nog betere verbranding. De rookgastemperatuur is iets hoger, waardoor de vorming van condens in de rookgassen tot een minimum wordt beperkt.

Verbetering

Om het gebruiksgemak te vergroten, is de 1-knopsbediening nog eenvoudiger gemaakt, waardoor de Jacobus KWADRAAT nog gemakkelijker te bedienen is. Dankzij een ander ontwerp van de vlamplaat boven in de verbrandingskamer is de naverbranding goed zichtbaar en biedt het vlammenspel een betoverende ervaring.

Dit product wordt geleverd met een convectierooster dat zowel geschikt is voor boven- als achteruitvoer. Bij bovenuitvoer moet een specifiek vierkant uit het rooster worden verwijderd, wat gemakkelijk kan worden gedaan door het op de vooraf aangegeven perforaties te breken of door te slijpen.

Staande uitvoering

De staande kachel van de Jacobus KWADRAAT-serie wordt standaard geleverd met een hoogte van 900 mm. De hoogte van de kachel wordt bepaald door het onderstel. Het onderstel kan op maat worden gemaakt in verschillende afmetingen, zo kan u ervoor kiezen om het onderstel breder uit te laten komen dan de kachel. Hierdoor kunt u een plateau onder de kachel creëren.

Betonelementen

De staande variant van de Jacobus KWADRAAT-serie kan worden bekleed met betonelementen in een muisgrijze kleur. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling en een langere warmteafgifte, bekijk deze hier: Jacobus Kwadraat Beton  

Voordelen:

  • Strakker dan de conventionele JAcobus
  • Hoogte kachel is aanpasbaar door maatwerk
  • Optioneel: betonnen omkleding
  • Warmte afgifte door convectie en straling
Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Aangepaste voet:
  • Hoger of lager € 350

Documentatie

Energielabel jacobus kwadraat 9.pdf

Lijntekening jacobus 9 kwadraat vrijstaand tunnel.pdf

Jacobus kwadraat overzicht.pdf

Jacobus kwadraat technisch overzicht.pdf

Installatie en gebruikershandleiding jacobus kwadraat 2023 v4.pdf

Jacobus brochure.pdf

Scroll naar boven