, ,

Jacobus 9 Kook

 3.290,00

Het middelste model van de Jacobus houtkachels. Voor vele de ideale keuze om te kunnen genieten van een prachtige houtvuur en sfeervolle warmte.


Met de Jacobus 9 Kook kunt u ouderwets gezellig koken op een bijzondere uitvoering van de bekende Jacobus houtkachel. De Jacobus wordt hiervoor speciaal uitgerust met drie RVS kookpitten en een extra beschermrand om de kachel heen. U kunt bovendien nog eens extra de JAstoof, een oven, op de kachelpijp monteren. Dan kunt u niet alleen koken en braden, maar ook bakken. Dan maakt u wel heel optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw houtkachel.

Verbrandingssysteem

Het hart van de JAcobus kook is dezelfde verbrandingskamer als van de JAcobus houtkachel. JAcobus kook heeft dus hetzelfde hoogwaardige verbranding systeem als de JAcobus. Op het door Janco de Jong in 2008 ontwikkelde verbrandingssysteem van de JAcobus is octrooi verkregen. Het unieke verbrandingssysteem zorgt voor een aantal unieke eigenschappen:Zeer hoog rendement (>80%) Zeer schone verbrandingCO uitstoot (<800mg/Nm3)Lage uitstoot fijnstof (<40mg/Nm3)Zeer gebruiksvriendelijk door 1-knopsbedieningDe JAcobus beton voldoet hierdoor aan de strengste eisen in Europa en dus ook aan de ECOdesign norm die in 2020 in Nederland gaat gelden.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Vloerplaten:
  • Vloerplaat 740x740mm € 110
  • Vloerplaat 990x740mm € 135
  • Vloerplaat 990x990mm € 170
  • Vloerplaat 990x990mm 45gr € 170

Documentatie

Jacobus brochure.pdf

Lijntekening jacobus 9 kook.pdf

Technisch overzicht jacobus houtkachel.pdf

EnergyLabel_JAcobus_9_kookkachel.pdf

Scroll naar boven