, , ,

Jacobus 12 Kwadraat beton tunnel

 5.390,00

De Jacobus 12 Kwadraat Beton Tunnel is nu leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Jacobus KWADRAAT is een houthaard die is uitgerust met een innovatief verbrandingssysteem dat gebaseerd is op het succesvolle systeem dat wordt toegepast in de Jacobus houtkachel. Met enkele updates en verbeterde productietechnieken biedt de KWADRAAT-serie een nog betere verbranding. De rookgastemperatuur is iets hoger, waardoor de vorming van condens in de rookgassen tot een minimum wordt beperkt.

Dit product wordt geleverd met een convectierooster dat zowel geschikt is voor boven- als achteruitvoer. Bij bovenuitvoer moet een specifiek vierkant uit het rooster worden verwijderd, wat gemakkelijk kan worden gedaan door het op de vooraf aangegeven perforaties te breken of door te slijpen.

Betonelementen

De staande variant van de Jacobus KWADRAAT-serie kan worden bekleed met betonelementen in een muisgrijze kleur. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling en een langere warmteafgifte. Het beton is op een speciale manier bewerkt waardoor het oppervlak glad en dus onderhoudsvrij is. De met beton omkleedde kachel wordt geleverd in staande uitvoering met een hoogte van 945mm.

Verbetering

Om het gebruiksgemak te vergroten, is de 1-knopsbediening nog eenvoudiger gemaakt, waardoor de Jacobus KWADRAAT nog gemakkelijker te bedienen is. Dankzij een ander ontwerp van de vlamplaat boven in de verbrandingskamer is de naverbranding goed zichtbaar en biedt het vlammenspel een betoverende ervaring.

Voordelen:

  • Beton omkleding eenvoudig te monteren (ook later mogelijk)
  • Unieke looks door warme en robuuste uitstraling
  • Warmte afgifte door convectie en straling

Ook verkrijgbaar zonder Betonnen elementen; Jacobus 12 Kwadraat Vrijstaand Tunnel

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel jacobus kwadraat 12.pdf

Lijntekening jacobus 12 kwadraat beton tunnel.pdf

Jacobus kwadraat overzicht.pdf

Jacobus kwadraat technisch overzicht.pdf

Installatie en gebruikershandleiding jacobus kwadraat 2023 v4.pdf

Jacobus brochure.pdf

Scroll naar boven