Helex I-Frame 2.0 63 63 Front / In De Hoek

 3.325,00

De Helex I-Frame 2.0 63 63 Front / In De Hoek gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Artikelnummer: helex-i-frame-2-0-63-63-front-in-de-hoek Categorieën: , ,

De Helex I-Frame 63 68 Front / In De Hoek is een veelzijdige haard. Door zijn vormgeving en compactheid, een perfect toestel om in een hoek te plaatsen. Heeft u een kamer “en suite”, dan is deze haard ideaal. Hij kan diep in de hoek worden geplaatst zodat de opstelling niet te veel ruimte van de kamer in beslag neemt. Met de glasmaat van 63 cm breed en 69 cm hoog, is deze haard prima te combineren met een schouw. Maar modern of strak ingebouwd zal deze I-Frame ook mooi tot zijn recht komen. Door de rechte achterwand, bestaat ook de mogelijkheid om hem tegen een vlakke muur te plaatsen.

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie grote vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Installatie instructie i frame 2 0 6363.pdf

Energy label helex i frame 2 0 63 63 front in de hoek.pdf

Scroll naar top