, ,

Gazco Liberty 85 elektrisch

 3.495,00

De Gazco Liberty 85 elektrisch is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Een opvallende vrijstaande haard met alle gemakken van een elektrisch vuur. Gazco’s Liberty 85 is een moderne vrijstaande elektrische haard voor een opvallend effect. Binnenin schuilt de Chromalight® verlichtingstechnieken voor een betoverend vlambeeld op de effecten op het branderbed. De vlammen kunnen aanstaan met en zonder verwarming en er is een keuze uit effecten op het branderbed. De afstandsbediening geeft controle en het gemak om alle instellingen te bedienen, programmeren en in te stellen.

Aanpasbare stijl en comfort

Een strak glazen voorkant met de optie voor een zwarte of witte afwerking. Zo kan de Liberty 85 aangepast worden aan uw interieur. Het is een brede haard met mooi breed zicht op de vlammen en effecten. Deze haard kunt u vrij plaatsen op een bestaand meubel. Bij ons kunt u ook terecht voor een meubel op maat of een stijlvol plateau. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Ontdek de Gazco Liberty 85 bij Kachelplaats

Maak uw interieur compleet met de Gazco Liberty 85. Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats en ontdek hoe deze moderne vrijstaande elektrische haard uw ruimte transformeert!

Merk

Brandstof

Kleur

, ,

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Zwart frame
  • Wit frame

Documentatie

Lijntekening gazco liberty 85 elektrisch.jpg

Installatie instructies gazco liberty 85.pdf

Service instructies gazco liberty 85.pdf

Brochure gazco liberty 85 elektrisch.pdf

Scroll naar boven