, ,

Gazco eReflex 55RW

 1.905,00

De Gazco eReflex 55RW is nu leverbaar op Kachelplaats!


Gazco eReflex 55 RW

Ontworpen om de gezellige blikvanger in uw interieur te creëren. Een moderne meerzijdige haard die geplaats kan worden als twee of driezijdige panoramahaard of als fronthaard. Gazco’s eReflex 55RW is een elektrische haard en komt tot leven met een natuurlijk branderbed in combinatie met de verlichtingseffecten, inclusief een aantal gloeiende houtblokken. De Chromalight® LED technieken zorgen voor de levendige vuureffecten met verschillende kleuren en helderheid. De afstandsbediening wordt standaard meegeleverd, maar er is ook een app voor iOS of Android met dezelfde functies. De verwarming en alle verlichting opties kunnen met de afstandsbediening en de app gemakkelijk vanaf de bank bediend worden.

Keuze branderbed

Voor een op maat gemaakte haard in uw interieur is de nieuwe generatie eReflex modellen een perfecte keuze. Er zijn een aantal effecten voor op het branderbed, waaronder een set natuurlijke eikenhoutstammen, gepoederd glas en kristallen. Deze effecten geven de haard een leuke variëteit van een klassiek tot supermodern vuurbeeld. Ongeacht uw keuze, de effecten zijn gemakkelijk te wisselen door het glas aan de voorkant te verwijderen.

Kies uw stijl

Deze nieuwe generatie eReflex haarden zijn ontworpen om een opvallend middelpunt te zijn. Het is een meerzijdige haard die als driezijdige hoekhaard geplaatst kan worden of met twee zijden of als fronthaard. Om een traditioneel haardbeeld te creëren passen de 55RW en 75RW als fronthaard in de klassieke stenen mantels met bijpassende vloerplaat. Er is keuze uit zes periodieke Engelse stijlen in leisteen of marmer.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Te plaatsen als fronthaard, tweezijdige haard of driezijdige haard. Inclusief zijpanelen om de hoek dicht te maken.

Accessoires:
  • Ledstrip € 125

Documentatie

Lijntekening Gazco eReflex 55RW.jpg

Gazco eReflex Installatie en gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven