, , ,

Gazco eReflex 150RW

 3.289,00

De Gazco eReflex 150RW is nu leverbaar op Kachelplaats!


De Gazco eReflex 150RW is een elegante elektrische haard, waarvan u de kunst van de bediening in eigen handen heeft. De haard is te bedienen met een afstandsbediening, maar ook via de app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunnen de verschillende soorten verlichting en energiebesparende functies ingesteld worden. Het is een meerzijdige haard, de haard kan namelijk als fronthaard, twee- of driezijdige panoramahaard geplaatst worden. Deze elektrische haard is de perfecte aanvulling in een mediawand, geplaatst als een panoramahaard of als een klassieke fronthaard. Er is een optionele ledstrip verkrijgbaar, die de mogelijkheid biedt om extra sfeer te creëren in de buurt van de haard.

Keuze branderbed

Voor een op maat gemaakte haard in uw interieur is de nieuwe generatie eReflex modellen een perfecte keuze. Er zijn een aantal effecten voor op het branderbed, waaronder een set natuurlijke eikenhoutstammen, gepoederd glas en kristallen. Deze effecten geven de haard een leuke variëteit van een klassiek tot supermodern vuurbeeld. Ongeacht uw keuze, de effecten zijn gemakkelijk te wisselen door het glas aan de voorkant te verwijderen.

Kies uw stijl

Deze nieuwe generatie eReflex haarden zijn ontworpen om een opvallend middelpunt te zijn. Het is een meerzijdige haard die als driezijdige hoekhaard geplaatst kan worden of met twee zijden of als fronthaard. Om een traditioneel haardbeeld te creëren passen de 55RW en 75RW als fronthaard in de klassieke stenen mantels met bijpassende vloerplaat. Er is keuze uit zes periodieke Engelse stijlen in leisteen of marmer.

Gezellige haard via Kachelplaats

Nieuwsgierig geworden of benieuwd naar de mogelijkheden van de Gazco eReflex 150RW? Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen ondersteunen bij de aanschaf van uw ideale haard. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte haard voor uw huis. Geniet u straks van het uitzicht op de Gazco eReflex 150RW?

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief afstandsbediening en diverse materialen voor op het branderbed. 
Uitvoering:
  • Fronthaard
  • Tweezijdige panoramahaard
  • Driezijdige panoramahaard
Accessoires:
  • Ledstrip € 129

Documentatie

Maattekening Gazco eReflex 150RW.jpg

Gazco eReflex Installatie en gebruikershandleiding.pdf

Service instructies gazco ereflex.pdf

Brochure gazco electrisch fr nl.pdf

Scroll naar boven