, ,

Gazco Avanti 150RW

 3.509,00

De Gazco Avanti 150RW elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Ervaring in innovatie van elektrische vuren en vlammen hebben bijgedragen aan het ontwerp van de Gazco Avanti 150RW elektrische haard. Scherp dansende vlammen met het effect van brandende houtstammen maken de Avanti meer dan zomaar een elektrische haard.

Chromalight® Plus technologie

Dankzij de innovatieve Chromalight® Plus technologie kan de Avanti tot in detail worden ingesteld; sprankelend voor een gezellige borrel, gangmaker bij een feestje of rustgevend bij het lezen van een spannend boek.

Technologie voor vlammen

De Avanti ChromaLight® Plus heeft een specifieke technologie voor het instellen en bedienen van alle vlammen. Er zijn apart te bedienen primaire en secundaire vlammen, verlichting vanuit de houtstammen, verlichting van onder het brander bed naar boven en van boven op het brander bed. De kleur verlichting, de helderheid en de snelheid zijn apart in te stellen. Elk soort vlam kan mooi in harmonie zijn of juist contrasterend zijn voor een opvallend effect, en er is de Spectrum modus die alle kleuren langzaam afdraait. Er is een mogelijkheid tot het aansluiten van twee aparte led strips voor extra connectie met uw haard in de kamer die de vlammen van de haard extra accentueert. Deze kan bijvoorbeeld achter de televisie worden geplaatst of onder een plateau. Om uw persoonlijke ideaal te vinden heeft de Avanti de mogelijkheid om de snelheid van het vlammenspel te bepalen.

Bediening met afstandsbediening of app

De Avanti kan bediend worden met de afstandsbediening of met een app. Hiermee heeft u altijd controle over de vlammen, verlichting en de verwarming. De app kan via het Wifi netwerk met een iOS of Android apparaat worden gebruikt.

Ervaar de Gazco Avanti 150RW bij Kachelplaats

Ervaar zelf de Gazco Avanti 150RW elektrische haard via Kachelplaats. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat deze haard binnenkort bij u thuis kan zijn. Op zoek naar een andere maat, dan is dit ook mogelijk. Wij staan u graag te woord, voor uw vragen.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Berkenstammen € 255
  • Ledstrip € 125

Documentatie

Lijntekening gazco avanti elektrisch.png

Brochure onyx avanti.pdf

Scroll naar boven