, ,

Gazco Avanti 110RW

 2.919,00

De Gazco Avanti 110RW elektrisch is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Gazco Avanti 110RW elektrische haard is het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie op het gebied van elektrische vuren en vlammen. Met scherp dansende vlammen die het effect van brandend houtstammen nabootsen, is de Avanti meer dan zomaar een elektrische haard.

Chromalight® Plus technologie

Dankzij de innovatieve Chromalight® Plus technologie kan de Avanti tot in detail worden ingesteld. Of u nu een gezellige borrel organiseert, een feestje viert of juist rust zoekt bij het lezen van een boek, de Avanti past zich moeiteloos aan.

Geavanceerde bedieningsopties

Met de Avanti ChromaLight® Plus heeft u volledige controle over alle aspecten van het vlammenspel. De haard beschikt over apart te bedienen primaire en secundaire vlammen, verlichting vanuit de houtstammen en verlichting onder en boven het branderbed. De kleur, helderheid en snelheid van de vlammen zijn individueel instelbaar, waardoor u eindeloos kunt variëren en de perfecte sfeer kunt creëren.

Daarnaast biedt de Spectrum modus een langzame verandering van alle kleuren, terwijl de mogelijkheid om twee aparte led-strips aan te sluiten extra accenten aan uw haard toevoegt, bijvoorbeeld achter de televisie of onder een plateau.

Met de Avanti kunt u zelfs de snelheid van het vlammenspel aanpassen, zodat u altijd uw persoonlijke ideale vuurervaring kunt vinden.

Handige bedieningsopties

De Avanti kan eenvoudig worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of via een handige app. Met de app heeft u altijd en overal controle over de vlammen, verlichting en verwarming van uw haard, via uw iOS- of Android-apparaat en het Wi-Fi-netwerk.

Ontdek de Avanti bij Kachelplaats

Ervaar zelf de innovatie en veelzijdigheid van de Gazco Avanti 110RW elektrische haard bij Kachelplaats. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om de Avanti in actie te zien.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Berkenstammen € 205
  • Ledstrip € 125
Accessoires:
  • Milazzo – wandmeubel onder – plint € 125
  • Milazzo – wandmeubel onder – basis grijs of wit € 399
  • Milazzo – wandmeubel basis afwerkplateau zwart € 255
  • Milazzo – pilaren 2 stuks voor zijkant links en rechts zwart € 70
  • Milazzo – wandmeubel modulen boven – wit of grijs € 325
  • Milazzo – verbindingsstuk voor tussen modules – zwart € 115
  • Milazzo – wandmeubel afwerkplateau bovenste modules zwart (nodig er indien ruimte is tussen modulen en plafond) € 199
  • Milazzo – wandmeubel zwevend plateau onder – wit of grijs € 325

Documentatie

Lijntekening gazco avanti elektrisch.png

Brochure gazco electrisch fr nl.pdf

Scroll naar boven