, ,

Fair Fires Tru Vizion Solution 750 High

 5.295,00

De Fair Fires Tru Vizion Solution 750 High elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Maak kennis met de Fair Fires Tru Vizion Solution 750 High, een elektrische inbouwhaard, de opvolger van de populaire Tru Vizion Solution 750. Deze haard is dankzij zijn hoogte nog indrukwekkender en meer aanwezig binnen uw woning. In te bouwen met een minimale met een minimale inbouwdiepte, waardoor deze haard een echte blikvanger is die moeiteloos in vele ruimtes past

Gemakkelijk te bedienen

Bedien deze elektrische haard eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening, via Alexa of gebruik de handige app op uw telefoon of smartwatch. Geniet van de flexibiliteit om de sfeer in uw huis naar wens aan te passen, waar u ook bent.

Indrukwekkende 3D functie en kleurrijke vlammen

Laat de ruimte tot leven komen met de indrukwekkende 3D functie van de Tru Vizion Solution 750 High. Ervaar vlammen die in verschillende kleuren kunnen branden. Creëer de perfecte sfeer door te kiezen uit vele kleurmogelijkheden, aangepast aan uw stemming en stijl.

Snelheid vlamintensiteit

De Tru Vizion Solution 750 High heeft instelbare vlamsnelheden op drie verschillende standen. Ontdek de perfecte combinatie van warmte en een mooi uiterlijk om naar te kijken. Bij Kachelplaats staan we klaar om u te helpen bij het maken van de unieke haardkeuze die perfect bij uw stijl en behoeften past.

Bestel nu en ervaar de sfeer van Fair Fires

Wacht niet langer en voeg een vleugje moderne elegantie toe aan uw huis met de Fair Fires Tru Vizion Solution 750 High. Bestel eenvoudig via Kachelplaats, waar ons toegewijde team klaar staat om u te helpen bij de aanschaf van deze unieke haard. Neem contact met ons op en ontdek de perfecte combinatie van stijl en warmte voor uw woning.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Inclusief:
  • Deluxe premium houtset (echt hout)
  • Donker glazen achterwand

Documentatie

TRU VIZION SOLUTION 750 HIGH_maatschets.pdf

Scroll naar boven