Faber Duet

De Faber Duet gashaarden zijn hoekhaarden, leverbaar in 3 afmetingen en natuurlijk in zowel een linker- als rechterhoek. De frameless inbouwhaarden zijn voorzien van een gesloten systeem. Dat wil zeggen dat de verbranding plaats vindt zonder zuurstof uit de ruimte zelf te onttrekken. De haarden zijn leverbaar in 3 afmetingen: de M, L en XL. Het vermogen loopt van 6,2kW voor de Duet M tot 8,4 kW bij de Duet XL.

Toont alle 2 resultaten

Kies uw branderdecoratie

Standaard wordt de Faber Duet geleverd met een houtset als branderdecoratie. Faber begrijpt als geen ander dat u de vrijheid wilt hebben om ook voor een branderbed te kiezen. Naar wens kan de houtset vervangen worden door grijze splitsteen of carrara kiezel. Net wat het beste bij u past.

Afstandsbediening of een App?

De Duet haarden worden compleet geleverd inclusief afstandsbediening. Zo kunt u eenvoudig op afstand uw gashaarden ontsteken en regelen. Sinds kort is het ook mogelijk om de haard uit te bereiden met de Faber ITC App. Hiermee kan u de haard ook bedienen via smartphone, tablet of PC. Zo wordt het nog eenvoudiger om uw haard te bedienen. De meerprijs van de Faber ITC App bedraagt € 349,-.

Premium of Smart – Step Burner of Flat Burner

Wanneer u zich gaat oriënteren op een gashaard zal het u snel opvallen: bijna bij alle haarden ziet het vuurbeeld er prachtig uit op vol vermogen. Alleen is dat ook het geval op een lagere stand? Helaas is dat bijna nooit het geval. Dit is erg jammer, want juist in het voor- of naseizoen heeft u vaak minder warmte nodig. Wanneer u in een goed geïsoleerde woning woont hoeft u de haard vaak niet maximaal te laten branden.

Faber heeft de oplossing bedacht om zowel op een laag als hoog vermogen een vol vuurbeeld te hebben, namelijk de Step Burner. Bij een hoog vermogen heeft u bij de Step Burner over de gehele breedte een vol vuurbeeld. Wanneer u nu minder vermogen nodig heeft wordt de breedte van het vuur minder. Zo blijft het vuurbeeld vol en warm.

De Faber Flat Burner brandt altijd over de gehele breedte. Wanneer het vermogen van de haard lager wordt gezet, zal het vuurbeeld ook minder vol worden. Dit is geen probleem wanneer u de haard meestal op vol vermogen heeft branden, of wanneer u minder om het vuurbeeld geeft.

Scroll naar boven