Faber Aspect Premium

De Faber Aspect Premium serie is het vlaggenschip van Faber. Alle expertise en kennis van Faber is verwerkt in deze gashaarden. Opvallend aan de serie is de grote breedte van het vuurzicht. Deze loopt van net iets meer dan 1 meter voor de L modellen tot ruim 130 cm voor de XL haarden.

Toont alle 4 resultaten

Faber Aspect, 2- of 3- zijdig vuurzicht

Voor de Faber Aspect is er keuze uit 2- of 3-zijdig vuurzicht. De haarden met 2-zijdig vuurzicht zijn ideaal om midden in een roomdivider te plaatsen. Zo kunt u in beide ruimtes volop genieten van het vlammenspel. Wanneer u de haard op de hoek wilt plaatsen kunt u ook een haard met 3-zijdig vuurzicht overwegen. Zowel de 2- als 3-zijdige haarden hebben de afvoer aan de zijkant geplaatst. Zo is het mogelijk om boven de haard een open ruimte te hebben. Hiermee creëert u nog meer effect van ruimte.

Faber Aspect kies de branderdecoratie

Naast de keuze tussen een 2- of 3-zijdige vuurzicht kunt u kiezen tussen verschillende brander decoraties:

  • houtstammen gecombineerd met sprokkelhout
  • Witte carrera kiezel

Voor sommige modellen heeft u daarnaast ook nog de keuze uit grijze splitsteen als branderdecoratie.

Faber Step Burner

De L modellen zijn voorzien van het unieke Faber Step Burner systeem. Hiermee is het mogelijk om ook op laag vermogen een schitterend vlammenspel te hebben. Normaal wanneer de gashaard niet op vol vermogen brandt worden de vlammen kleiner, waardoor deze niet meer zo fraai zijn als op vol vermogen. Faber heeft dit opgelost door bij minder vermogen een deel van branders uit te schakelen. Zo blijft dan alleen in het midden een vlammenspel over. Hiermee is het mogelijk om ook in de zomer van uw haard te genieten, zonder dat de temperatuur te ver oploopt.

Scroll naar boven