, , ,

Element4 Modore 150 e

 3.859,00


De Modore 150 e van Element4 is een brede elektrische panorma haard met vuurzicht aan de voorkant. Deze fronthaard behoort tot de elektrische haarden met het meest realistische vuurbeeld. De haard kan op vele wijzen worden ingebouwd. Hiermee is het een alternatief voor inbouw gashaard.

Het belangrijke voordeel van deze elektrische haard is dat er geen rookgasafvoer of gasaansluiting nodig is. Om de haard te kunnen gebruiken is alleen een stopcontact nodig. Dit maakt het mogelijk om de haard op bijna iedere plek in te bouwen, ook in situaties waar een gashaard niet mogelijk was.

De ruit is standaard al uitgevoerd in ontspiegeld glas. Dit zorgt voor maximaal vuurzicht. Voor de bediening is gekozen om dit via een App te doen, een afstandsbediening wordt standaard niet meegeleverd. Wel is de haard voorzien van een verwarmingselement compleet met thermostaat. Deze kan natuurlijk ook worden uitgeschakeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een elektrische haard van Element4 in uw situatie? Wij helpen u graag verder. Element4 heeft ook een nog breder model in het assortiment, de Element4 Modore 180 e.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening elektrische haard modore150e.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven