, ,

Dovre TAI45 WD

 2.329,00

De Dovre TAI45 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Dovre heeft een ijzersterke reputatie in klassiek ogende gietijzeren houtkachels. De Dovre TAI 45 past in deze traditie maar dan wel met een modern sausje. De kachel heeft grotendeels de vorm van een de klassieke modellen, zoals bijvoorbeeld de Dovre 640, maar dan wel met een strakkere afwerking. De lijnen zijn bijzonder strak. Dit geeft de TAI 45 een geheel eigentijdse uitstraling.

TAI 45W, TAI 45M, multi-fuel of de TAI 45C, kolenkachel

De TAI 45 is beschikbaar in 4 uitvoeringen: TAI 45W, de houtkachel, TAI 45W/D, houtkachel met zijvuldeur, TAI 45M, de multi-fuel of de TAI 45C, kolenkachel. Wanneer u alleen op kolen wilt stoken is de keuze eenvoudig. Dan kiest de TAI 45C. Deze kachel wordt compleet met kolenbunker geleverd. Deze is goed om tot 36 uur aan kolen te houden.

Wanneer u ook hout wilt stoken, dan kiest u voor het multi-fuel model of de houtkachel. De multifuel uitvoering wordt compleet met kolenbunker geleverd. Daarnaast heeft deze kachel ook nog een zijvuldeur. Dit is bijzonder praktisch om de kachel te vullen met grotere stukken hout, tot maar liefst 45cm lang.

De houtkachel uitvoering is de keuze wanneer u alleen op hout wilt stoken. Wel kunt u ervoor kiezen deze uit te voeren met de optionele zijvuldeur, hierdoor wordt het eenvoudiger om de kachel te vullen met grotere stukken hout.

Dovre TAI in 3 maten

De TAI45 is het middelste model uit deze serie van Dovre. De serie bevat verder nog een compacter model met een lager vermogen, de Dovre TAI35. Verder is er nog een groter model met meer vermogen en ruimte voor grotere blokken hout, de Dovre TAI55. Zo biedt de hele serie altijd een passend model voor iedere situatie.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Korte poten Tai € 116

Documentatie

Lijntekening dovre tai45wd houtkachel.PDF

Energielabel dovre tai45wd.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Dovre TAI 45 WD gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven