, , , ,

Dik Geurts Odin Front Fixed

 5.086,00

De Odin van Dik Geurts valt direct op. Een uniek en rond design maken de houtkachel een bijzondere verschijning. Deze vorm combineert bijzonder goed met het prachtige vlammenspel van een houtvuur. De Dik Geurts Odin Front Fixed is een hangend model, vrij in de ruimte. 


De Odin van Dik Geurts valt direct op. Een uniek en rond design maken de houtkachel een bijzondere verschijning. Deze vorm combineert bijzonder goed met het prachtige vlammenspel van een houtvuur. Combineer dit met het hoogste gebruiksgemak, het vuur is eenvoudig te controleren via 1 enkele luchtschuif en u heeft een typische Dik Geurts houtkachel, Nederlands design bij uitstek.

De Dik Geurts Odin is beschikbaar in vele uitvoeringen. De basis bestaat uit het Odin element wat met front vuurzicht of als tunnel leverbaar is, de Odin Tunnel.

Odin Wall

De hangende uitvoering voor bevestiging aan de muur. De kachel wordt compleet geleverd met wandbevestigingssysteem. Hiermee kan de kachel eenvoudig geplaatst worden. Voor de buitenluchtaansluiting zijn er 2 opties beschikbaar. Een afdekbocht waarmee de externe luchttoevoer via de muur plaats vindt. De andere optie is de telescopische afdekpijp. Hiermee kan de buitenluchtaansluiting via de vloer weggewerkt worden.

Odin Fixed

De Odin Fixed is een bijzondere uitvoering, de kachel wordt hangend aan het plafond gemonteerd. De ophangkit/vast pijp is leverbaar tot een lengte van 190cm. De constructie is altijd maatwerk zodat deze volledig aan uw wensen voldoet.

Odin Tunnel Fixed

De hangende uitvoering met montage aan het plafond. Deze Odin heeft aan 2 zijden een glazen ruit, vandaar de toevoeging “Tunnel”. De vaste pijp waar de kachel aan hangt kent een maximale lengte van 190cm. Deze wordt altijd op maat voor de klant geleverd.

Odin Plateau

Bij de Plateau uitvoering wordt de kachel staand op het plateau geleverd. De kachel vormt een strak geheel. De afmetingen van het plateau zijn standaard 160x30x40 cm (bxdxh). Maatwerk van het plateau is mogelijk zodat deze perfect past in de situatie zoals jij de haard wilt plaatsen.

Odin Tunnel Plateau

Naast een plateau met front vuurzicht kan deze ook geleverd worden met een tunnel haard, dan is het de Dik Geurts Odin Tunnel Plateau. Naast de standaardafmeting kan hierbij ook het plateau op maat gemaakt worden.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief vaste pijp. 
Accessoires
  • External airkit (buitenluchtaansluiting) € 72
  • Telescopische afdekpijp (35-55 cm) € 394
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Verhoogde asdorpel € 36
Vloerplaat:
  • Vloerplaat staal, rond Ø 100 cm, donker antraciet € 351
  • Vloerplaat staal, rond Ø 120 cm, donker antraciet € 404

Documentatie

Energielabel Dik Geurts Odin Fixed.pdf

Lijntekening Dik Geurts Odin Fixed.pdf

Installatiehandleiding dik geurts odin front tunnel oval front tunnel.pdf

Gebruikershandleiding Dik Geurts houtkachels.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven