, ,

Charlton & Jenrick i-2200e Deep 3/S

 4.950,00

De Charlton & Jenrick i-2200e Deep 3/S elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Charlton & Jenrick I-2200e Deep 3/S elektrische haard heeft een verbluffend realistisch vuurbeeld. Deze haard maakt gebruik van de nieuwste led technologie; i-Range 4D Ecoflame. Dit model is een driezijdig haard met optimaal vuurzicht. De I-2200e is het grootste model binnen de i-serie van Charlton & Jenrick, ideaal voor grotere ruimtes. Deze inbouwhaard heeft een verwarmingsfunctie en is ook volledig te bedienen met de afstandsbediening. Ook met de de nieuwe C&J Smart Fire app is de haard volledig te bedienen, inclusief twee (optioneel) geluidseffecten van knisperend hout

4D Ecoflame

De 4D Ecoflame haard heeft drie regelbare vlamkleuren en dertien verschillende kleuren in het gloeiend vuurbed. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen van de haard en aanpassen aan het licht in de directe omgeving. Naast het vuurbed hebben de natuurlijke houtstammen aan de voorzijde ook een gloei effect. Deze haard is geschikt voor inbouw en wandmontage.

Nu de Charlton & Jenrick I-2200e Deep bestellen?

Is uw oog op de Charlton & Jenrick I-2200e Deep gevallen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Kachelplaats voor de scherpste prijs. Of kom langs in onze showroom in Kampen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Houtset Woodland (standaard)
  • Houtset Quartered Split (max, breedte 1800) € 295
  • Houtset Driftwood (max. breedte 1500) € 350
  • Led strip – prijs op aanvraag

Documentatie

Brochure charlton jenrick elektrische haarden.pdf

Installatiehandleiding C&J i Deep serie.pdf

Productomschrijving charlton and jenrick i serie diep.pdf

Handleiding charlton and jenrick led light.pdf

Brochure elektrisch haarden charlton and jenrick.pdf

Scroll naar boven