, ,

Charlton & Jenrick i-1000e Deep 3/S

 1.995,00

De Charlton & Jenrick i-1250e Deep elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs!


Charlton & Jenrick I-1000e Deep elektrische haard heeft een verbluffend realistisch vuurbeeld. Deze haard maakt gebruik van de nieuwste led technologie; 4D Ecoflame. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende breedtematen en diverse modellen; Een fronthaard, een hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met optimaal vuurzicht. De inbouwhaard I-1000e Deep heeft een verwarmingsfunctie en is ook volledig te bedienen met de afstandsbediening.

4D Ecoflame

De 4D Ecoflame haard heeft drie regelbare vlamkleuren en dertien verschillende kleuren in het gloeiend vuurbed. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen van de haard en aanpassen aan het licht in de directe omgeving. Naast het vuurbed hebben de natuurlijke houtstammen aan de voorzijde ook een gloei effect. Deze haard is geschikt voor inbouw en wandmontage. De haard is verkrijgbaar in drie modellen; Een fronthaard, hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met ultiem vuurzicht.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Houtset Woodland (standaard)
  • Houtset Quartered Split € 295
  • Houtset Driftwood € 350

Documentatie

Lijntekening c&j deep i 1000e.pdf

Installatiehandleiding C&J i Deep serie.pdf

Scroll naar boven