, , ,

Charlton & Jenrick Fireline FQ 8kW

 2.050,00

De Charlton & Jenrick Fireline FQ 8kW houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


INTERESSE IN ÉÉN VAN DE HOUTKACHELS UIT HET CHARLTON & JENRICK ASSORTIMENT? DEZE ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN.

De Charlton & Jenrick Fireline Fireline FQ Breed 8kw is een vrijstaande houtkachel met een strak ontwerp en het grotere broertje van de FQ Breed 5kw. De kachel maakt gebruik van een combinatie van staal en gietijzer. Zo is de deur van de Fireline FP5kw gemaakt van gietijzer, waardoor deze ten alle tijden eenvoudig geopend kan worden om een heerlijke houtvuur te krijgen in huis.

Charlton & Jenrick is opgericht in 1986 door twee Engelsmannen, namelijk Barry Charlton & Bill Jenrick. De (hout)kachels van dit merk vinden hun oorsprong in de Engelse stad Telford en het merk is inmiddels een begrip geworden in Engeland. Charlton & Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte, innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke (hout)kachels tegen een betaalbare prijs.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Houtvak medium €335
  • Haardstel €189

Documentatie

Energielabel Fireline FQ 8 kW.pdf

Lijntekening charlton jenrick fireline FQ8.jpg

Brochure Charlton Jenrick Fireline houtkachels 2022.pdf

Scroll naar boven