, , , ,

Charlton & Jenrick Fireline Alcaston

 1.485,00

De Charlton & Jenrick Fireline Alcaston elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Charlton & Jenrick elektrische haard brengt een meesterwerk van design en technologie in uw huis. Deze haard biedt de authentieke uitstraling van een traditionele houthaard, compleet met een realistische houtset, maar met alle voordelen van een elektrische haard.

Geniet van een knusse sfeer zonder gedoe

Geniet van een knusse sfeer zonder het gedoe van het toevoegen van nieuwe houtblokken, dankzij de warmte-afgifte van 1-2 kW van deze haard. Met verschillende uitvoeringen, elk met een uniek deurontwerp – tracering, gebogen of vierkant – kunt u een haard kiezen die perfect past bij uw individuele smaak en voorkeur.

Dankzij de innovatieve 3D Ecoflame™ technologie kunt u genieten van een prachtig vlambeeld dat instelbaar is in 4 verschillende sfeermogelijkheden. En met optionele toevoegingen zoals een houtopslag of een rookpijp, kunt u de uitstraling van een authentieke houthaard versterken.

Eenvoudig op afstand te bedienen met de afstandsbediening

Met de bijgeleverde afstandsbediening, compleet met ingebouwde timer en thermostaat kunt u de haard eenvoudig bedienen vanaf verschillende plekken in de ruimte waar de haard staat. Ervaar de gezelligheid en comfort van de Charlton & Jenrick elektrische haard bij Kachelplaats – uw thuis voor warmte en sfeer, gemakkelijk aan te sluiten doormiddel van een stekker in het stopcontact.

Wij van Kachelplaats staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Neem vandaag nog contact met ons op bij Kachelplaats voor meer informatie over de Charlton & Jenrick Fireline Alcaston elektrische haard. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte haard voor uw huis.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Houtvak medium (+20,2 cm in de hoogte) € 349
  • “Rookafvoer” pijp inclusief aansluitflens € 92

Documentatie

Lijntekening charlton and jenrick fireline alcaston.pdf

Brochure charlton and jenrick electric fires.pdf

Scroll naar boven