, , ,

Bellfires Smart Bell Panorama 45/59

 4.145,00

Bent u op zoek naar de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 gashaard? Deze is leverbaar via kachelplaats.nl


De Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en eigentijdse gashaard. Laat u verleiden door zijn charme en functionaliteit.

Minimale Inbouwdiepte, Maximale Impact

Dankzij zijn minimale inbouwdiepte is deze haard eenvoudig te installeren, zelfs in ruimtes met beperkte beschikbare ruimte. U bespaart kostbare ruimte zonder in te leveren op de impact van een prachtig vlammenspel.

Maximaal Zicht op het Vuur

Geniet van ongeëvenaarde panoramische uitzichten op het dansende vuur. De royale glazen oppervlakken van de Bellfires Smart Bell Panoro bieden u maximaal zicht op het vuur, waardoor elke hoek van uw kamer wordt getransformeerd tot een sfeervolle oase.

Drie zijden van vuurpracht

Met zijn drie zijden van glas brengt de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 een adembenemend vuurspektakel rechtstreeks in uw woonruimte. Ervaar de warmte en de magie van de vlammen vanuit verschillende hoeken in de kamer.

Creëer uw eigen stijl

De Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 biedt u de mogelijkheid om de haard aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Kies uit diverse opties, zoals een spiegelwand voor een elegante uitstraling of een industrial interior voor een moderne touch. Zo kunt u de haard perfect integreren in uw interieur en genieten van de ultieme sfeerbeleving.

Ontdek vandaag nog de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 en transformeer uw huis in een warme, stijlvolle en uitnodigende plek waar u keer op keer van zult genieten.

Nu de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de vrijstaande Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 gashaard bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. U kunt ook haarden van Bellfires bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Kijkt u al uit naar het moment waarop u kunt genieten van de vrijstaande Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 gashaard bij u thuis? Een prachtige toevoeging aan uw woning.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief MagniFire, sfeerverlichting, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening.
Opties:
  • Spiegelwand € 282
  • Industrial interior € 282
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module + (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires smart bell panorama 45 59 mf g25.pdf

Maattekening smart bell panorama 45 59.PDF

Brochure barbasbellfires bellfires gas.pdf

Barbasbellfires bellfires gas fires product overzicht.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven