, , ,

Bellfires Smart Bell 80/60

 3.855,00

Bent u op zoek naar de Bellfires Smart Bell 80/60 gashaard? Deze zijn leverbaar via kachelplaats.nl


De Smart Bell 80/60 is het nieuwe brede en lage model van Bellfires. Door de nieuwe MagniFire brander is het mogelijk om een luxe en sfeervol haardvuur te realiseren in een lagere haard. Dit maakt deze horizontale oriëntatie mogelijk.

De MagniFire-branders zijn een nieuwe generatie branders van Bellfires. Voorzien van een dubbele brander voor de dieptewerking, zo ontstaat een echt 3D vuurbeeld. De brander is voorzien van sfeerverlichting. Dit zorgt voor een nog fraaier vuurbeeld, juist op een lager vermogen. Zo kan de Smart Bell 80/60 prachtig branden op zowel een laag vermogen als op een hoog vermogen wanneer de warmtevraag groter is.

Deze Smart Bell haard is leverbaar met 6 verschillende kaders. Afhankelijk van de plaatsing in een bestaande, renovatie, situatie of een nieuw op te bouwen ombouw kan een passend kader gekozen worden.

De inbouwdiepte is slechts 35cm. Daarnaast hoeft er geen bedieningskastje geplaatst te worden. Hierdoor is de inbouwvrijheid bijzonder groot. Zelfs in situaties waar eerder een gashaard niet mogelijk was.

Optioneel kan de standaard vlakke achterwand vervangen worden door een keramische achterwand. Verder is een Wifi module leverbaar om de haard te bedienen via een App. Tenslotte kan er gekozen worden voor een ventilator om de warmte sneller door de ruimte te verplaatsen.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief MagniFire, sfeerverlichting, inbouwkader, stalen vlakke achterwand, branderdecoratie en afstandsbediening.
Opties:
  • Verdiept kader 15 mm € 148
  • Verdiept kader 50 mm € 191
  • Klassiek kader op maat € 477
  • Convectieventilator 230 Volt € 208
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 354
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module (excl. afstandsbediening) € 153

Documentatie

Energielabel bellfires smart bell 80 60 g25 77.pdf

Maattekening smart bell 80 60.pdf

Brochure barbasbellfires bellfires gas.pdf

Barbasbellfires bellfires gas fires product overzicht.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven