, , ,

Barbas BOX 20 65

 3.143,00

De Barbas BOX 20 65 vrijstaande houthaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De BOX 20 65 van Barbas is horizontaal georiënteerde houtkachel met een breedte van 65cm. Met de ruit van ruim 50cm breed geeft deze houtkachel een ruim zicht op het levendige vlammenspel. Door deze breedte passen ook grotere houtblokken zonder probleem in deze kachel.

Opvallend Modern Design: Ontdek de Barbas BOX-serie

De BOX-serie van Barbas is een opvallende verschijning. Een modern en minimalistisch ontwerp van een Nederlandse fabrikant maken dit een houtkachel die zich prima thuis voelt in een modern interieur. Ook bij deze Barbas houtkachels zijn alle details tot in perfectie uitgevoerd. Zo is het sluitwerk van een zeer hoogwaardige kwaliteit en zeer stabiel. Dit zorgt dat de kachel luchtdicht blijft, ook na jaren stoken. Verder is het sluitmechanisme fraai weggewerkt in de deur en kan deze met de bijgeleverde hendel eenvoudig geopend worden.

De BOX 20 65 kan compleet met een enkelwandige afvoerbuis in kleur geleverd worden. Zo wordt voor een strak geheel tussen kachel en afvoer gezorgd. De overig benodigde afvoermaterialen op kleur kunnen ook meegeleverd worden.

Bestel nu de Barbas BOX 20 65 bij Kachelplaats

Wilt u de Barbas BOX 20 65 bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Barbas BOX 20 65 bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard met Stalen deur, vermiculiet of betonkeramiek interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Accessoires
  • Houtopslagmodule € 719
  • Glazen deur € 291
Verbrandingsluchttoevoer
  • Via achterzijde € 57
  • Via onderzijde € 20

Documentatie

Mt box 20 65.pdf

Energielabel barbas box 20 65.pdf

Productoverzicht barbas box.jpg

Brochure barbas box.pdf

Scroll naar boven