Tuinhaarden Cortenstaal

Op zoek naar een tuinhaard cortenstaal? Bekijk dan hier de mooiste terras- en tuinhaarden van cortenstaal. Een bijzondere eyecatcher dankzij de roestbruine kleur. Het staal kan tevens tegen weer en wind, hierdoor geniet u van een lange levensduur. Ontdek hieronder de terrashaarden van cortenstaal en bestel bij Kachelplaats uw sfeermaker.

Toont alle 7 resultaten

Wat is cortenstaal?

Cor-ten-staal is ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, chroom en nikkel zijn toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het een sterk en weervast staalsoort is. Het materiaal is dus ook perfect voor gebruik buiten op het terras.

Kenmerkend voor cortenstaal de warmte bruin-oranje roestkleur. Het eerste laagje corrosie voorkomt verder doorroesten. Dit zorgt ervoor dat u met een buitenhaard van cortenstaal gegarandeerd bent van een lange levensduur en het maakt dit type staal zeer geschikt voor gebruik buiten. Schilderen is natuurlijk overbodig, dus onderhoud is zeer gering.

Terrashaarden van topmerken

Binnen de collectie cortenstalen terrashaarden vindt u een mooie selectie van merken als Faber en Reny. Faber heeft verschillende gashaarden voor buiten in cortenstaal, perfect wanneer u met alle gemakken van gas buiten wilt genieten van een sfeervol en warm vuur. Wilt u liever een knisperend houtvuur? Dan heeft Reny voor u stijlvolle, stoere terrashaarden op hout van cortenstaal.

Tuinhaard cortenstaal bij Kachelplaats

Wilt u ook genieten van een tuinhaard cortenstaal in uw tuin, op het terras of onder de overkapping? Bestel dan vandaag online op onze website en wij bezorgen de gratis bij u thuis. Wilt u meer weten over tuinhaarden van cortenstaal of over een specifieke haard? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven