, ,

Trimline Woody Grid

 2.250,00

De Trimline Woody Grid houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Trimline Woody Grid houtkachel is ontworpen door Elke van Raamsdonk. Haar ontwerpen zijn gebaseerd op kleurrijk denken, een beetje anders zijn en symmetrie. Dat maakt dat de Woody Grid ook perfect in uw interieur past! Een unieke look die u zelf samenstelt.

Twee varianten.

Deze houtkachel is verkrijgbaar in twee verschillende maten, de Trimline Woody Grid S vierkant en Trimline Woody Grid R rechthoekig. De haard is volledig naar eigen wensen aan te passen onder andere door gebruik te maken van gekleurde deuren/planken. Op deze manier heeft u al snel een unieke haard in huis. Wat wordt bij u het eindresultaat?

Maar ook het interieur is bijzonder.

De verbrandingskamer is gekeurd volgens de “BImSchV Stufe 2” norm. Deze Duitse norm is één van de zwaarste normen in Europa en onderscheid zich van andere normen door het eisen van zeer lage emissiewaarden van stof en CO voor hout gestookte toestellen. De Woody Grid voldoet door deze zeer goede prestaties, ruimschoots aan de eisen die de komende jaren in Europa verplicht zullen worden gesteld. Zo loop je door de aanschaf van een Woody Grid, vooruit op wat komen gaat.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Woody Grid S
  • Woody Grid R € 100
  • Woody Grid S Box € 395
  • Woody Grid R Box € 495
  • Deur/schapjes White/Blue/Berry/Yellow € 200

Documentatie

Maattekening trimline woody grid.png

Trimline woody grid productblad.pdf

Brochure trimline fires hout en pelletkachels 2023 2024.pdf

Scroll naar boven