, ,

Trimline Woody Grid

 2.250,00

De Trimline Woody Grid houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Trimline Woody Grid houtkachel, ontworpen door Elke van Raamsdonk, vertegenwoordigt kleurrijk denken, originaliteit en symmetrie. Deze eigenschappen maken de Woody Grid perfect geschikt voor uw interieur, waarbij u zelf de unieke uitstraling kunt creëren.

Twee Varianten, Eindeloze Mogelijkheden

Deze houtkachel is verkrijgbaar in twee formaten: de Trimline Woody Grid S (vierkant) en Trimline Woody Grid R (rechthoekig). U kunt de haard volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld door het gebruik van gekleurde deuren en planken. Zo kunt u snel en gemakkelijk een unieke haard in huis hebben. Wat wordt uw eindresultaat?

Uitzonderlijke Prestaties en Duurzaamheid

De verbrandingskamer van de Woody Grid voldoet aan de strenge “BImSchV Stufe 2” norm, een van de strengste normen in Europa voor houtgestookte apparaten. Deze norm legt zeer lage emissiewaarden op voor stof en koolmonoxide (CO). De Woody Grid overtreft deze eisen ruimschoots, waardoor u voorbereid bent op de toekomstige Europese voorschriften. Met de aanschaf van een Woody Grid maakt u dus een duurzame keuze met uitstekende prestaties.

Staat de Trimline Woody Grid straks in uw huis?

Als de Trimline Woody Grid houthaard u aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Kachelplaats. Dit model past zeker bij uw interieur en biedt een unieke uitstraling. U kunt vrijblijvend online een offerte aanvragen of bij eventuele vragen contact met ons opnemen via 038 760 0626. Kijk uit naar de mogelijkheid om de Trimline Woody Grid houthaard binnenkort in uw huis te verwelkomen.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Woody Grid S
  • Woody Grid R € 100
Opties:
  • Woody Grid S Box € 395
  • Woody Grid R Box € 495
  • Deur White/Blue/Berry/Yellow € 200
  • Schapjes White/Blue/Berry/Yellow € 200

Documentatie

Energielabel Trimline Woody Grid.pdf

Maattekening trimline woody grid.png

Trimline woody grid productblad.pdf

Brochure trimline fires hout en pelletkachels 2023 2024.pdf

Scroll naar boven