, ,

Stovax Futura 8 houtkachel

 2.609,00

De Stovax Futura 8 vrijstaande houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Stovax Futura 8 met vlakke stookbodem of met aslade en schudrooster is een houtgestookte ecodesign plus kachel, en geeft prioriteit aan spectaculaire vlammenbeelden en hoog rendement warmte. Deze prachtige houtkachel heeft een eigentijds exterieur met een gebogen deur en een grote ruit, en is geschikt voor zowel traditionele als moderne woningen.

Warmteafgifte

De Futura 8 levert zeer efficiënte warmte en bevat een ultramodern convectorverwarmingssysteem en geïntegreerde hitteschilden om de hoeveelheid warmte die terug de kamer in stroomt te maximaliseren en een kleinere afstand tot brandbare stoffen mogelijk te maken.

Stijlvol en funcitioneel

Een stijlvolle en roestvrijstalen luchtregelaar aan de voorkant van de kachel voegt wat designflair en functionaliteit toe en zorgt ervoor dat de kachel gemakkelijk kan worden overgeschakeld naar de boost-modus voor een snelle en gemakkelijke start.

Modellen

Verkrijgbaar als vlakke stookbodem of met aslade en schudrooster. De modellen voorzien van aslade en schudrooster hebben ook een speciaal ontworpen afsluitbaar rooster, waardoor houtblokken of rookloze minerale brandstoffen met een hoog rendement kunnen worden verbrand.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Vlakke stookbodem
Opties:
  • Externe luchttoevoer 80 mm € 199

Documentatie

Stovax futura 8 houtkachel lijntekening.png

Stovax futura 8 energielabel hout.pdf

Stovax brochure hout gas.pdf

Stovax futura installatie instructie.pdf

Stovax futura aansteken en gebruikersinstructies.pdf

Scroll naar boven