, , ,

Scan 87

 7.650,00

De Scan 87 vrijstaande houtkachel is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Breng de ultieme warmte en sfeer in uw woonruimte met de imposante Scan 87 houtkachel. Deze kachel valt op door zijn grootte, met afmetingen van 1.89 meter in hoogte, 0.67 meter in breedte en 0.63 meter in diepte. Zowel een technologisch hoogstandje als een designicoon, de kachel biedt een helder zicht van 160 graden op de vlammen door zijn unieke glazen deur. Deze kachel combineert technologie met design, met elegante rondingen, glazen details, een stijlvol handvat en een essenhouten afwerking.

Pronkstuk

Bij het ontwerpen van deze serie stond aandacht voor detail centraal. De luchtregeling is zowel efficiënt als esthetisch aantrekkelijk. Het legen van de aslade is eenvoudig dankzij de royale aslade onder de vuurkamer. Of de vlammen nu branden of niet, deze kachel is een fascinerend pronkstuk dat in elke omgeving tot zijn recht komt.

De Scan 87 is verkrijgbaar via Kachelplaats

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor de Scan 87, neem contact met ons op via 038 760 0626. U bent ook van harte welkom in onze showroom om de houtkachels van Scan te bekijken. Maak vandaag nog een afspraak en binnenkort geniet u van de warmte en schoonheid van de Scan 87 in uw eigen huis.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Toebehoren:
  • Warmhoudstenen (HSS) voor Scan 87 alleen bovenaansluiting € 760
  • Voorlegplaat glas € 190

Documentatie

Scan 87 lijntekening.pdf

Scan 87 explosietekening.pdf

Scan 87 energielabel.pdf

Scan 87 assembly instructions manual.pdf

Catalogus scan nl 2024.pdf

Scroll naar boven